Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Al Pacino. Nie ma co komentować, 10/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Avatar fajny, ale ten napis nie pasuje. Lepiej aby był Joe Barbaro, Ocenie na 9/10
Obrazek
No, za polskiego Fiata dam 10/10 :-D
Obrazek They never fight alone...
Al Pacino, świetnie zagrał Michael'a Corleone. Brak kolorów jest plusem, rozmiary też ok, ramka jest, podpis także. Jest zauważalny, ale nie zajmuje połowy avka, nie ma się do czego doczepić, spokojnie mogę dać 10/10 ;-)

Chyba pora na zmianę avka w moim wykonaniu, bo dawno tego nie robiłem....
Żarcik, chyba, że znajdę jakieś ładne zdjęcie :p
Obrazek
Avatar przedstawia Roberta M znanego polskiego muzyka. Avatar sam w sobie jest niezły, jednak przydałaby się ramka. 8/10. ;-)
Jak na Jasia patrze to mi się chce śmiać. Oczywiście 10/10 :-)
Obrazek
Nie mam pojęcie co to za auto, avek nie podoba mi się za bardzo, brak ramki, kształt jakiś taki nijaki
6/10
Obrazek
O, nowy avatar RG13 ;-)

Bardzo podoba mi się, jakaś panienka na szarym tle ;-) . Szkoda, że nie ma ramki 9,5/10
Al Pacino pasuje do avka 10/10

RG13 Jak możesz nie znać polskiego fiata 125p kombi?? To jeszcze da się spotkać na ulicy
Obrazek
RG13 napisał(a):
Nie mam pojęcie co to za auto, avek nie podoba mi się za bardzo, brak ramki, kształt jakiś taki nijaki
6/10

Moje zainteresowanie motoryzacją jest znikome (ogranicza się do marzenia o Fordzie Mustangu z 68 roku) Może i widziałem to auto, może nawet nim jechałem kiedyś, ale jak nazywa się ten model za nic bym Ci nie powiedział
Obrazek
Tło czarno białe git, lecz niewiem co coś mi się tu nie podoba 7/10
Obrazek
Co to? Isetta? Kręci się jak p*pierd*l*na i jakość jest słabiutka. Wolałem Twój poprzedni avek, ze świetnym FIUTem 125p kombi.
3/10
Obrazek
Chyba już kiedyś oceniałem ten avatar. Spotkałem się z nim kilka razy na innych forach, więc nie jest mi obcy, że tak się wyrażę :-)
Spokojnie mogę dać 7,5/10
Obrazek
I znów inny avatar ;-) . Jakaś nawet ładna panienka, dam 9/10
Al Pacino, najlepszy jak dotąd avek Kamiloxina. 10/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy