Wymagania sprzętowe Mafii 2

Soldi napisał(a):
popjawila sie podobno aktualizacja na Steamie poprawiajaca dzialanie mafii

Ktoś znalazł? Bo ja nie mogę.
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Aktualizacja powinna się sama zainstalować przed rozruchem gry, przynajmniej u mnie tak było.
AMD Athlon 64 X2 dual-core QL-60 (1,9 GHz, 1 MB L2 cache)
3 GB RAM DDR2 667
ATI Radeon HD 3200

Gra chodzi mi płynnie na najniższej jakość w tym rozdzielczość 800x600, ale ważne że nie ścina i można pograć
Witam
Odpaliłem dzisiaj demo mafii 2 na swoim komputerze.
I7 920
Gtx gforce 295
6gb ram
Gra poszła na full z PhysX i Apexem.Mimo to kiedy zrobiłem test wydajności dostałem kategorie D i wychodziło mi,żę mam około 30 Fps.Jak myślicie pełną wersje odpale tak samo jak demo ?.
IntelCore i7 920/GeForce GTX 295 x2,/3x2 OCZ Ram/Win 7 64-bit
Goodfellas napisał(a):
Jak myślicie pełną wersje odpale tak samo jak demo ?.

Po to właśnie są wersje demonstracyjne, żeby się zorientować, czy gra pójdzie, czy nie. Różnicy nie powinno być.
nivener napisał(a):
Goodfellas napisał(a):
Jak myślicie pełną wersje odpale tak samo jak demo ?.

Po to właśnie są wersje demonstracyjne, żeby się zorientować, czy gra pójdzie, czy nie. Różnicy nie powinno być.

Nie do końca, pełna może działać lepiej. Nigdy gorzej ;)
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
a 30 fps to dobry wynik?.Gra na full chodzi naprawdę super więc dziwi mnie ten wynik :-? .
Goodfellas napisał(a):
a 30 fps to dobry wynik?

Jeśli gra ci się dobrze, to co za różnica ile masz FPS?
Goodfellas napisał(a):
a 30 fps to dobry wynik?.Gra na full chodzi naprawdę super więc dziwi mnie ten wynik :-? .

Dla jednych to dobrze, dla innych nie. Dla mnie minimum to 45 FPS, ale jeśli 30 jest stałę bez przycinek to nie ma problemu, bo oko się przyzwyczaja.
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
barth89 napisał(a):
Goodfellas napisał(a):

Dla jednych to dobrze, dla innych nie. Dla mnie minimum to 45 FPS, ale jeśli 30 jest stałę bez przycinek to nie ma problemu, bo oko się przyzwyczaja.

Zero przycinek gra chodzi naprawdę płynnie i jakbym nie sprawdził na tym teście wydajności to myślałbym pewnie,że mam około 60-70 fps.Dlatego martwi mnie jak będzie chodziła pełna wersja gry.
siemka chłopcy :) mam do was pytanko i bede czekał na wasze propozycje. A mianowicie: na jakich detalach, rozdzielczosci, odswiezaniu i reszcie zwiazanej z grafika polecilibyscie mi grac. Nie gralem jeszcze w Mafie 2, a nie chce sciagac dema. Czekam na propozycje. Moj sprzet to:
Proc - Intel Core 2 Duo E8400 3,00Ghz
Karta - nVidia GeForce 9800gt 512mb
Ram - Corsair DDR2 2x2gb(4gb) 1066mhz
(Zasilacz - Chieftec 500W, Plyta głowna - Microstar Socket 775 P45 NEO3, Monitor - LG Flatron W1952TQ-PF 19")
Mam Windowsa 7 32-bitowego (chcialem 64bit, ale mam 32bit)
W pomieszczeniu, w ktorym mam kompa jest czesto sucho i cieplo, wiec mam 5 wiatrakow w kompie(na karcie, na procu, z tylu jeden, ktory wydmuchuje powietrze na zewnatrz i 2 na obudowie, ktore wieja w kierunku plyty glownej i reszty)

PS. Wiem, ze moja karta jest wyposazona w Apex PhysXa, ale dla mnie najwazniejsze jest, zeby grac na ładnej grafice, niz na super efektach fizycznych. Wiec moge zagrac bez PhysXa, kosztem na przyklad najwyzszych detali graficznych). Piszcie jak polecacie z grafa i rozdzielczoscia itd :D mozecie, a nawet wolalbym, jakbyscie pisali do mnie prywatne wiadomosci na ten temat. pozdrawiam :)
Pokombinuj sam z ustawieniami. To będzie najlepsze rozwiązanie twojego "problemu".
Od tego jest DEMO aby sprawdzić jak działa gra przed kupnem PEŁNEJ WERSJI.
Quatrox napisał(a):
Od tego jest DEMO aby sprawdzić jak działa gra przed kupnem PEŁNEJ WERSJI.

Tak tylko obawiam się,że co innego będzie czekało nas w pełnej wersji gry :-?.To znaczy,że jeżeli jeżeli demko chodzi komuś na full to nie znaczy,że pełna wersja gry też tak pójdzie.Chociaż oczywiście mogę się mylić.No i mam taką nadzieje że się myle.
Ja gram przy 8 fps więc nie ma tak źle :)