siemka chłopcy :) mam do was pytanko i bede czekał na wasze propozycje. A mianowicie: na jakich detalach, rozdzielczosci, odswiezaniu i reszcie zwiazanej z grafika polecilibyscie mi grac. Nie gralem jeszcze w Mafie 2, a nie chce sciagac dema. Czekam na propozycje. Moj sprzet to:
Proc - Intel Core 2 Duo E8400 3,00Ghz
Karta - nVidia GeForce 9800gt 512mb
Ram - Corsair DDR2 2x2gb(4gb) 1066mhz
(Zasilacz - Chieftec 500W, Plyta głowna - Microstar Socket 775 P45 NEO3, Monitor - LG Flatron W1952TQ-PF 19")
Mam Windowsa 7 32-bitowego (chcialem 64bit, ale mam 32bit)
W pomieszczeniu, w ktorym mam kompa jest czesto sucho i cieplo, wiec mam 5 wiatrakow w kompie(na karcie, na procu, z tylu jeden, ktory wydmuchuje powietrze na zewnatrz i 2 na obudowie, ktore wieja w kierunku plyty glownej i reszty)
PS. Wiem, ze moja karta jest wyposazona w Apex PhysXa, ale dla mnie najwazniejsze jest, zeby grac na ładnej grafice, niz na super efektach fizycznych. Wiec moge zagrac bez PhysXa, kosztem na przyklad najwyzszych detali graficznych). Piszcie jak polecacie z grafa i rozdzielczoscia itd :D mozecie, a nawet wolalbym, jakbyscie pisali do mnie prywatne wiadomosci na ten temat. pozdrawiam :)