Wymagania sprzętowe Mafii 2

No nic dziwnego, że ci wszytko płynnie chodzi jak kartę GTX 470 :->
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Nie cytuj posta wyżej //dosia92

U ciebie jak chodzi MAFIA 2. :-)
Bardzo płynnie, chociaż pokazuje średnio 25fps. Mój sprzęt (kilka stron wcześniej napisałem):

Windows XP Home Edition
Procesor: Intel Core 2 Duo E4500 2.20 Ghz
RAM: 3 GB
Karta graficzna: Nvidia GeForce GT 240.

PS: Nie cytuj posta wyżej.
Obrazek
Wybaczcie że się czepiam, ale chwalenie się kompem jest żałosne. Ja mam starego kompa i 10 fpsów. I co? Nie jestem tak fajny jak ty? Ludzie prosze was, troche pokory...
Obrazek
Ja wcale się tym tak nie chwalę. Nie jestem tym typem ludzi co myślisz, że mają wszytko najlepsze i przez to są najlepsi. Nie.
Obrazek
Chyba go nie zrozumiałeś zbytnio. Jemu chodziło o ogólne chwalenie się kompami. Jest to teraz w ogóle nie potrzebne ponieważ czy mafia pójdzie można sprawdzić poprzez jedną stronę internetową (nie pamiętam nazwy) oraz Mafia 2 Demo. Więc chyba takie posty są kompletnie nie na miejscu. Tyle.
Albercik302 napisał(a):
Ja wcale się tym tak nie chwalę. Nie jestem tym typem ludzi co myślisz, że mają wszytko najlepsze i przez to są najlepsi. Nie.

Nie chodziło mi o ciebie, tylko o tego który zaczął wątek chwalenia się kompami. Dostał od starej kase i myśli, że przez to jest fajny. Zgadzam się z dosią w 100%
Obrazek
A ja powiem tyle że wymagania znamy więc dyskusja nie ma sensu się dalej ciągnąć.

Zamykam i do archiwum,