Wymagania sprzętowe Mafii 2

jakie 2 x 2,40GhZ?

masz po prostu 2,40Ghz. a dwa rdzenie zwiększają wydajność. ale i tak twój procek to słabizna:
http://benchit.pl/procesory/ranking/19
http://www.myspace.com/thorbdg

zapraszam.
Jeśli komp nie jest starszy niż 5 lat i odpalaliście na nim takie gry jak Modern Warfare, czy Batmana: AA, to Mafia 2 spokojnie pójdzie.
A pójdzie mi ?
Pamięć fizyczna: 2048 MB
Typ procesora: Intel Celeron D, 3066 MHz
Karta wideo: SAPPHIRE Radeon X1550 (256 MB)
Karta dźwiękowa: Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller [NoDB]
C: (NTFS) 79999 MB (28641 MB wolne)
D: (NTFS) 158472 MB (130301 MB wolne)
Na którym dysku najlepiej zainstalować ?
Obrazek

Rat killedxD
Na "D" ofc. Może pójdzie, pisałem Ci już.
Obrazek
Soldi napisał(a):
Jeśli komp nie jest starszy niż 5 lat i odpalaliście na nim takie gry jak Modern Warfare, czy Batmana: AA, to Mafia 2 spokojnie pójdzie.

A powiedz mi co MW (silnik Quake'a) i Batman: AA (Unreal Engine) mają wspólnego z autorskim silnikiem Mafii 2, który jeszcze nigdzie indziej nie był wykorzystany jak przy tej grze ? Tak - Mafia 2 wygląda na dobrze zoptymalizowaną grę (nie mówię o włączaniu takie pierdołek jak PhysX czy APEX), ale też nie przesadzajmy.
Jak odpali na moim PC?

C2D 2,93, GF 9600GT?
Obrazek
Pewnie wybuchnie i karty graficznej będziesz szukał w Bogatyni pod zwałami gruzu i płynącej rzeki.
Skąd mamy to wiedzieć, jutro wyjdzie demo to się wszyscy przekonamy jak mafia 2 radzi sobie z naszymi komputerami.
Świetnie Getai, wiesz - są wstępne wymagania, nie znam się za bardzo na sprzęcie, więc chciałem uzyskać tutaj małą podpowiedź, czy będę w stanie grać, czy też nie.

Jeśli się nie znasz, to tego nie pisz - jest to do cholery zbędne, siioooom.
Obrazek
Cougar napisał(a):
Jak odpali na moim PC?

C2D 2,93, GF 9600GT?

Średnie detale powinny hulać. Kto wie, może nawet zahaczysz o średnio-wysokie ;-)
Dziękuje i mam taką nadzieje, jutro beta - zobaczymy. ;-)
Obrazek
Dziwne skąd masz takie przypuszczenia że się nie znam, chodzi o to że nawet jeśli ktoś ci powie czy bedzie chodzić czy też nie, nie będzie to wiarygodne. Po co kogoś wprowadzać błąd przed jutrzejszym pierwszym uruchomieniem. Troche na luz eeee zioooom... -_-
Ja tam sie nie martwie ^_^

Wlasnie sprawilem sobie nowy procesor pod mafie 2

AMD Phenom II x4 965 @ 3,4ghz , ati radeon hd4870, ram 4 gb ddr2 powinno hulac az milo na max detail + AA :D.
nie znam sie na komputerach to tez sie spytam
pentium(r) 4 cpu 3,00GHz, 768 mb ram
karta graf to geforce FX 5200
realtek ac'97
Nie pójdzie na 999%. Zaznajom się ze sprzętem, wiedza nie gryzie :-)
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
cos poszczegolnego trzeba wymienic na lepsze czy caly komputer trzeba kupic?