Nie lubię tego tylko za to, że nie wciąga :P Tj. nie ma jakiegoś ciągu, że czekamy co będzie w następnym odcinku, tylko każdy odcinek jest niezależny :)
Nie lubię tego tylko za to, że nie wciąga :P Tj. nie ma jakiegoś ciągu, że czekamy co będzie w następnym odcinku, tylko każdy odcinek jest niezależny :)
A ja właśnie na odwrót. Nie lubię ciągów tylko niezależne bo nie mam żalu, że jakiegoś odcinka nie obejrzałem.
A ja właśnie na odwrót. Nie lubię ciągów tylko niezależne bo nie mam żalu, że jakiegoś odcinka nie obejrzałem.
Może i trochę prawdy w tym jest, ale jakoś pamiętam, kiedy oglądałem Życie na fali... to potrafiło dopiero wciągnąć i człowiek tylko czekał, kiedy następny odcinek będzie :P
Uważam, że oglądanie seriali otępia i zabiera cenny czas. Więc marnuję go i otępiam się do bólu oglądając seriale z Comedy Central :D "Jak poznałem waszą matkę", "Hoży doktoży", czy też "My Wife and Kids" to właśnie te seriale, którym pzowalam zamieniać mój mózg w papkę. Co do House'a: http://img515.imageshack.us/img515/8117/1232042059.jpg
"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść, Czeluść zaczyna patrzeć w Ciebie." - Fryderyk Nietzsche
Ja jeszcze dodam: Malcolm in the Middle (Zwariowany Świat Malcolma)
W życiu nie oglądałem lepszego serialu komediowego
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film] "Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół] "W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Ja jeszcze dodam: Malcolm in the Middle (Zwariowany Świat Malcolma)
W życiu nie oglądałem lepszego serialu komediowego
Obejrzyj sobie Dwóch i pół lub Domowy Front :D Domowy Front po prostu fajny, ale Dwóch i pół - to jest pierwszy serial komediowy, podczas którego śmieję się na głos :P Rewelacja to jest :D
Nom, Świat według Bundych i Cobra 11 też wymiatają.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film] "Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół] "W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]