W co teraz grasz?

Tony Hawk Pro Skater 4. jednak z nudy męczę GTA: Liberty City Stories ma PSP.
Regulamin to Omerta, a ban to obrzyn.
Wieczorkiem pykam sobie w Max Payne'a. Pierwszą część oczywiście.
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
Ostatnio grywam w smoki nightwood ;)
Aktualnie gram w FIFE 14,Hitmana 5, a także znowu zainstalowałem sobie Mafię 2. Ciekawo czy będzie czas znów przejść całą do końca ;-) .
Obrazek They never fight alone...
Ja zaś gram w Alpha Polaris
Grucha napisał(a):
Alpha Polaris

Ja również od dawna zabieram się do zagrania w ten tytuł ;-) Jestem ogromnym fanem gier przygodowych. Słyszałem o tej grze wiele dobrego, lecz puki się za to zabiorę, muszę jeszcze dokończyć The Elder Scrolls III: Morrowind. Pierwszy raz przechodzę i coś czuję, że chyba niejednokrotnie jeszcze wrócę do tej gry.
Ja tam korzystam z tego co kupiłem na promocjach:
LYNE - bardzo fajna gra logiczna. Niby tylko łączenie linii, ale wciąga!
Castle Crashers - kreskówkowa gra akcji, humorystyczna, ma też kilka elementów RPG.
Dungeons Defenders - fajna gra, mnóstwo przedmiotów, świetna w kooperacji.
Plants vs. Zombies - miła gierka, tania, daje dużo radochy!
Regulamin to Omerta, a ban to obrzyn.
Teraz wróciłem do Mafii, znowu przeszedłem i teraz gram w trybie Swobodnej Jazdy i kolekcjonuję bronie ;P
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Postal2 AWP :p
Obecnie gram w The Sims 2 z wszystkimi dodatkami + modyfikacjami . :)
"Coca Cola, czasem wojna."
Amnesia: Mroczny Obłęd
Penumbra: Czarna Plaga

Gry gatunku survival horror, polecam gorąco, z tym że amnesia to dla ludzi o mocnych nerwach (niestety ja do tej grupy nie należę), ale mimo to i tak gram, bo chcę się bać :D ale zdarzyło mi się podczas rozgrywki z 3 razy wyłączyć grę.
Ja pogrywam sobie na moim x-pudle w pierwszego Saints Row'a , Hitman'a BM i Max'a Payne'a 3.
Mody:
http://www.mediafire.com/download/z8j5o8iie8d3y75/Mafia_TCOLH_MA_MOD_V7.rar
https://www.mediafire.com/file/rze82jl1xz0rbo1/MAFIARGSV3.zip/file
U mnie po raz enty na tapecie Half-Life 2. Niesamowita gra, mimo tego że przechodziłem ją już kilka razy wciąż chce mi się do niej wracać. Nie przesadzę chyba jeśli powiem, że Half-Life 2 to najlepsza gra FPS jaka kiedykolwiek ujrzała światło dzienne. Świetnie poprowadzona fabuła, znakomita muzyka, bardzo klimatyczne lokacje, kapitalny silnik fizyczny, no i do tego gra jest bardzo długa. Przechodzenie etapu w Ravenholm wciąż wywołuje takie same ciarki jak za pierwszym razem. Kto nie grał niech nadrobi, bo to wstyd nie znać legendy :-)
Kilka dni temu przeszedłem świetną gierę ze świata Warhammera 40000, a konkretniej Space Marine. Wczoraj zassałem emulator ps2 i po całym dniu walki ze sterowaniem mogę się cieszyć genialną zabawą w Tenkaichi Budokai 3.
muore il bandito, la mafia vive
Mafia 2, ETS 2.