W co teraz grasz?

Ano w BWM, na początku masz do wyboru kilka głównie słabszych teamów w tym BMW.
Obrazek
Dziwne, bo ja miałem tylko Lotusa, Virgin Racing i coś jeszcze :-o
Obrazek
Teraz gram w stare Doom 3 - nawet fajny FPS. I w Machinarium, czeski point&click - hardkorowe lamiglowki w tym sa. Moim zdaniem autor tej gry musi byc autystyczny, bo naprawde trzeba miec leb, zeby takie cos wymyslic.
Obrazek
Przed chwilą dostałem Assassin's Creed: Brotherhood - Edycja Specjalna z najnowszymi DLC i figurką! :DD Obrazek
Obrazek
Odkrywam Amerykę w... Age of Empires III. Świetna gierka. Ma swoje lata, ale nadal cieszy.
Chcę poczuć klimat Zony, więc gram w STALKER Zew Prypeci.
Mafia 2 oraz GTA 4.
Natomiast teraz pykam w starego dobrego Kameleona... nie ma to jak świetna skradanka i na dodatek twórców Mafii.
Ja grałem ostatnio w starocie-Broken Sword 2 The Smoking Mirror i Gta Vice City ;-).A no i jeszcze w Worms Totalna Rozwałka-świetna,ale wormy 2D lepsze(klimat).
"Gniew jest krótkim szaleństwem"-Horacy ;-)
Ostatnio na nowo pokochałem Cod:4. Dodatkowo od czasu do czasu spaceruje plażami Vice City popijając drinka z palemkę :mrgreen:
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Teraz przechodzę Mafie II wraz z dodatkami. Fajnie gra się tak jak szła fabuła.
Obrazek
Klasyka... Call of Duty 1 i Call of Duty: United Offensive. Prawie się popłakałem jak w to grałem tyle mam z pierwszą częścią wspomnień.
MOH Airborne, trochę się kupy nie trzyma ,Szwaby z maskami którzy mają nadzwyczajną wytrzymałość ale zawsze się fajnie skakało :)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Ciągle Assassin's Creed Brotherhood, z tym ,że w multi nie grałem od bardzo dawna. Robię teraz synchronizację na 100%, tylko czasem mnie strasznie ta gra irytuje.
No i dziś zaczynam Bitwę o Śródziemie II
Kończę teraz rozpoczętą sprzed roku rozgrywkę z Wieśka, żeby mieć save do zaimportowania w W2. Co prawda grę przechodzę po raz czwarty, ale tym razem ze wszystkimi zadaniami.