W co teraz grasz?

Mirror's Edge
Batman Arkham Asylum
Mafia
PS3: F1 2010 (Polecam wszystkim :])

PC: Mafia II (Zdrada Jimmego)

I mam pytanko do użytkowników PS3, czy wygodnie gra się Wam w Mafię na konsoli?;>
Rozważam zakup, pobrałem demo, ale jakoś sterowanie mnie nie przekonuje. :(
Ja gram teraz w Mafię 2 ( przechodzę drugi raz), a także w Ojca Chrzestnego 2 ;-)
Obrazek They never fight alone...
Ja aktualnie w Split Second VeloCity świetna gra :))
Obrazek
Heroes of Might and Magic III. Cóż za piękna i gra.
The Sims 3, Skoki Narciarskie 2006, Cs 1.6 new era i zwykły
Obrazek
Ja aktualnie gram w GTA IV, GTA III, Bioshock i Black Ops (multi). Z GTA IV miałem bardzo dużo problemów z płynnością gry jak i jej optymalizacją.
Ostatnio F1 2010 :mrgreen:
Obrazek
No więc ja trochę zmieniłem repertuar

Mafia II (Joe's Adventures)

NFS World

NFS Shift

Test Drive Unlimited 2

Crash Time II
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Albi, a czy NFS: World jest za darmo?

Mogłeś się tego na PW zapytać, ale zresztą Google nie gryzie. Ostatnie ostrzeżenie słowne //dosia92
Oczywiście. Wbijaj: http://world.needforspeed.com/.

Wbijaj też na stronkę, którą mam podaną w profilu i na tą: http://luzmaniacy.lbpnews.cba.pl/.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Call of Duty - World at War - grafika? niestety mam 25 FPS tak średnio spada poniżej 10 i dlatego postanowiłem kupić nowego procka z płyta...
po co to mówię ? a no dlatego że mafia chodziła mi płynnie... co za tym idzie ma gorsza grafikę a jest 2 lata młodsza od COD. Mafia II w tej chwili spadła jeszcze niżej w mojej ogólnej ocenie. Nawet mnie już grafika w niej nie zachwyca.

dorwałem GTA IV. wiec zaczynam i w nią grać.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
NFS: World. Strasznie się wkręciłem. Naprawdę fajna gierka (o ile nie będziesz ścigał się ze spychającymi noobami). Polecam każdemu, ale ostrzegam, że trzeba troche ogarniać. Aktualnie 8lvl

A i jeszcze mała ciekawostka. Asfad ty szczególnie popacz ;-)
Obrazek
Obrazek
NFS World mi się znudził chwilowo. Przeszedłem sobie kampanie cod1 i cod4 i teraz gram w multi coda 4
Obrazek
Warhammer 40000 Dawn Of War : Winter Assault
GTA Vice City (w tym MP)
muore il bandito, la mafia vive