W co teraz grasz?

Civilizaton V - świetna gra. Uwielbiam gry strategiczne zarówno typu Total War jak i Civilization.
A ja znów wróciłem do Half-Life'a 2. Ta gra jest po prostu niesamowita. Gram w nią czwarty raz i za każdym razem przeżycia są takie same. Klimat po prostu wylewa się z ekranu monitora, a w mieście Ravenholm jest go najwięcej w całej grze. Za każdym razem, mimo że wiem już skąd wyskoczy potwór, tak samo kurczowo trzymam myszkę i przechodzę przez miasto z ciarkami na plecach. Do tego w HL2 mamy prześwietną fizykę (z ragdollem), grafikę również, i wszystko to przy bardzo niskich wymaganiach! No i myślę, że nie muszę wspominać, że HL2 to absolutny obowiązek dla każdego fana gier komputerowych, prawda?
A teraz sobie pykam znowu w Assassin's Creed: Brotherhood - ostatnio mniej multi i tak jak Mordor robię synchronizację 100%. A tak na marginesie dla fanów serii AC widzieliście to:http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/acr/teaser/ac_main.swf Dopiero co wyszedł Brotherhood a oni już się biorą za następną część O.o Napis po arabsku oznacza AlatirIbn La Ahd...

- Minecraft Zapewne częśc z was słyszała o tej grze. Sandbox + Survival. Robisz co chcesz w tej grze. Budujesz zakładasz farme itp. itd...

- Battlefield: Bad Company 2 Multi. Robię klasę szturmowiec, chcę odblokować karabinek AUG i jestem blisko :).
Obrazek
Od wczoraj Minecraft, a czasem TDU2 :->
Obrazek
Ja obecnie gram w mafię (taka retrospekcja), i ojca chrzestnego 2. Z rzadka w age of mythology. I to by było na tyle.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Ja teraz gram w Gothic 3.Rozwalam potwory i nabijam kasy :mrgreen:
"Gniew jest krótkim szaleństwem"-Horacy ;-)
Stary dobry Rome: Total War. Nie ma to jak poszerzać granice chwały Cesarstwa Rzymskiego, a tym bardziej, że Rome - to pierwszy Total War w jakiego zagrałem więc jest sentyment.
Teraz gram w Wiedźmin 2: Zabójcy Królów. Na serio EXTRA gra. Po prostu cudo! Aż nie chce się wierzyć że polskie :D
Obrazek
A ja w... CoD 1 i CoD: UO. Wiele wspomnień mam nie tyle co z serią CoD, a z kilkoma jej częściami (od kiedy wyszła część 4 w 2007 roku wiedziałem, że to już nie ten sam CoD).
Aktualnie gram w:
- Colin McRae DiRT 2
- Test Drive Unlimited
- Far Cry Multiplayer
:->
Ja gram w dwie gry:

-Test Drive Unlimited 2 - mam niezły klub, często ciekawe zloty, i impry ^^

- Battlefield Bad Company 2 - Multiplayer -Robię teraz zwiad, chcę odblokować też coś dla medyka, bo te dwie klasy są w tyle^^
Obrazek
Test Drive Unlimited 2 - jestem w jednym z najlepszych klubów w Polsce :mrgreen:

Minecraft - gram na kilku serwerach, czasami prywatnie ze znajomymi.

Call of Duty 4 - promod, dla mnie najlepsza część CoD.
Aktualizacja:

-Sacred Złota Edycja
-Mafia 2
-Heroes V
-Warcraft 3 TFT
-Medival 2 Total War (szukam Polaka do pogrania w sieci ;-) )
Tak jest z Forum:
-Znalazłeś forum (rejestrujesz się)
-Często się udzielasz
-Udzielasz się rzadziej
-Wchodzisz na 5 min, Czytasz nowe tematy i Wychodzisz :-(
-Zapominasz o forum...
-Organizujesz (po dłuższym czasie) wielki powrót i wszystko odnowa :-p
Odświeżę listę:

- Rome: Total War (sentyment, bo to mój pierwszy Total War)
- Medieval 2: Total War
- Empire: Total War
- Napoleon: Total War
- Company of Heroes z dodatkami
- Age of Empires III
- Mafia: The City of Lost Heaven
- Europa Universals III
- Mroczne Wieki (tak, tak klasyka ;-) )

Pozdrawiam
Obecnie W Mafię II. Mafia mi się nigdy nie znudzi :-) . Oraz gram w grę Racer.
Obrazek