W co teraz grasz?

Ja na zmianę gram w F1 2010, Test Drive Unlimited, NfS Hot Pursuit, FIFA 11, Battlefield Bad Company 2 Vietnam, Two Worlds 2, Starcraft 2, Riddick Assault on Dark Athena, dodatki do Mafii 2 i CoD Black Ops :)
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Mafia, CoD4, SimCity 4.

Nic innego nie uciągnę > patrz podpis (karta graficzna).
Mafia 2 (rzadko..), Counter Strike 1.6 (bardzo rzadko...), Call of duty 4 MW (cały czas praktycznie), Pes 08 (też dosyć często..), Samp (od czasu do czasu ).
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Joe's Adventures, Assassin Creed 2, Alan Wake, Forza Motorsport 3
Co tu dużo mówić, ostatnio znów pocinam w SAMPa, w miarę możliwości ofc ;-)
muore il bandito, la mafia vive
A ja ciupię na moim PS3 w Mafię 2, GTA4, NFS HP, wkrótce Dragon Age
Na PC: CoD4
Jak by co moje ID na PSN: mickos42
Ja katuję BattleFielda 2, a za parę dni dojdzie moje Wydanie pamiątkowe Simsów 3 ( czekałem, aż spadnie cena)
Obrazek
ja gram w mafie 1 i 2 , assasin cred , gta san andreas , gta 3 i gta vice city w euro truck simulator
dziś kupiłem Red Orchestra- jeśli ktoś gra na jakimś serwerze niech mi wyśle na pw. chętnie zagram.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Harry Potter 2
Obrazek
Właśnie przeszedłem Joe's Adventures, a teraz się biorę za kolejny dodatek do Mafii II, mianowicie "Jimmy's vendetta"
Obrazek
Na chwile obecną gram w:

-Grand Theft Auto: San Andreas- dodałem sobie pare modów do niego a gra się rozsypała na części pierwsze, ikonki znikają, wywala mnie do Windowsa itp. Również poszedł moje wszystkie zapisy gry więc teraz pokonuję ją jeszcze raz....

-Call of Duty: Black Ops Multiplayer- pykam sobie w multi tylko na jednej mapie (Nuketown- bardzo mała mapa, więc jest tam dynamika i szybkie akcje które lubie :)) Jakby co to nazwa konta na Steamie: cwb332, a nick to: CzarFace [PL]

-Wiedźmin- Co zrobić by przyjemnie spędzić czas czekając na Wieśka 2? Oczywiście grać w jedynke. Trzeba odwiedzić stare smieci ;)

Na tyle ! :))
Obrazek
Nigdy nie wracam z Polski bez zapasu gier. Tym razem kupiłem m. in.:
    sagę Gothic (1, 2 i 2NK),
    ArcaniA,
    Condemned,
    Resident Evil 5,
    Driver Parallel Lines
    i Amnesia Mroczny obłęd
Powiem tylko, że dobrze mi się gra jedynie w Gothica 2 NK i Arcanię. Reszta jest do bani.
Obrazek
Ja gram w
- Just Cause
- Mafia I
- Mafia II Joe Adventures, Jimmy Vendetta, Główna Fabuła
- Need For Speed World
- Need For Speed Hot Pursuit
- Driver 3
I planuje zakupić gre Test Drive Unlimited 2 8-)
Obrazek
CzarFace napisał(a):
-Wiedźmin- Co zrobić by przyjemnie spędzić czas czekając na Wieśka 2?

Przeczytać sagę ;-)

Ja gram teraz w TES III: Morrowind. Mówcie co chcecie, ale według mnie ta gra jest nieśmiertelna, wracam do niej już nasty raz, a sądzę, że wrócę do niej jeszcze kilka razy.