W co teraz grasz?

Ja teraz gram w
- Garry's Mod 11 (Mod do Half Life 2)
- Fifa 11
- League of Legends
- Mirror's Edge.
Heroes of Might and Magic III , ostatnio z nudów (piękna pogoda...) gram na kurniku w kalambury, makao i tysiąca, no i wczoraj (też z powodu pięknej pogody) załączyłem pierwszy raz od kilku miesięcy Call of Duty: Modern Warfare
Postanowiłem 8 lub 9 raz zagrać w Mafię II :-) . No i gram jeszcze w Bus Driver I German Truck Simulator, czasem w Euro Truck Simulator i UK Truck Simulator. Prawie we wszystko.
Obrazek
Teraz tylko i wyłącznie Wiedźmin 2 ;-)
Battlefield Bad Company 2. Odblokowałem wszystkie bronie jeśli chodzi o klasę medyk oraz zwiad.
Również pykam w darmową grę przeglądarkową Battlefield Heroes, no ale dewiza tej gry to: "Play for free, pay to win" czy jakoś tak :D
Co do Wiedźmina to nie wiem co się stało, ale gra sama sie skasowała. Przyjeżdżam z wakacji, a cały Wiesiek usunięty WTF?! :shock:
Obrazek
Gram w call of duty black ops ( ale tylko tryb zombie ) , ojciec chrzestny II oraz Mafia II ;-)
DiRT3, Team Fortress 2, BFBC2
Obrazek
Postal 2 AWP
Kapi Hospital-internetówka
God of War Duch Sparty PSP
"Gniew jest krótkim szaleństwem"-Horacy ;-)
Obecnie gram w Grand Theft Auto IV Episodes From Liberty City. Przeszedłem główną fabułe oraz jeden dodatek a dokładnie The Ballad of Gay Tony. Został jeszcze dodatek The Lost And Damned.
Obrazek
A no trochę sobie Batmankiem ciupie, a za moment zabieram się za divinity II :-P
Obrazek
Wiedźmina 2 ukończyłem, wszystkimi ścieżkami. Teraz zabieram się za zabawę z modami :mrgreen:

wieczorami gram też w ArmA II, Operation Arrowhead i Minecraft.
Wolfschanze II... pewno nic Wam to nie mówi ale no... tragedia -na dodatek polska strzelanka..

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Grał ktoś w Limbo na PC?
Obrazek
Wczoraj znalazłem w mojej stercie gier z gazet płytkę z "Piraci Nowego Świata". Mógłbym grać bez końca. Już skończyłem 2 scenariusz, zaraz zabieram się za 3 :-)
Obrazek
Stary dobry Warblade. Nie ma to jak napieprzać w kosmitów :D . No i ostatnio guitar hero, muszę jeszcze kupić tylko gitarę ;]

Edit: Zainstalowałem przedwczoraj mojego ukochanego THPS4 i naparzam :D