Tommy vs. Vito

Moim zdaniem Vito jest barwniejszą postacią od Thomas'a. Vito ma z tego co widać na trailerach bardziej towarzyskie życie i to on jest moim zdecydowanym faworytem... Jego czarne oczy i włosy- to coś dla mnie, jeżeli chodzi o mafiosów ;)
Grisha ma racje Joe umie sie bawic i cieszyc z kazdej rzeczy jest naprawde barwna postacia
Obrazek
Ewuria całkiem się z tobą zgodzę ponieważ mi też bardziej przypadł do gustu bardziej Tommy niż Vito.
Szczerze mówiąc bardziej było widać po nim że nie jest żadnym mordercą i że jest dobrym człowiekiem
a nawet nie pasował do świata przestępczego, natomiast Vito jest Włochem i ogólnie ma już wyraz twarzy że raczej nikomu nie odpuszcza oraz dla nie go los drugiego człowieka jest obojętny.

Ale to tylko moje zdanie jak to się mówi "Nie poznaje się książki po okładce"
zobaczymy jak już wyjdzie MAFIA 2
"Pewnego razu moi koledzy przynieśli mojej mamie zakupy wiecie dlaczego..???
Z wyrazu SZACUNKU (Chłopcy z Ferajny)
Wiadomo - Mafia 2 jeszcze nie wyszła i nie możemy mówić czy Vito to bezduszny koleś. Po trailerach (przynajmniej ja) wnioskuję, że ma większe "cochones" niż Tommy. Nie stroni od pociągania za spust, ale czemu się dziwić w końcu to organizacja przestępcza. Być może, również wojna miała na niego jakiś wpływ. Na froncie raczej nie strzelano do siebie argumentami, która ze stron ma rację, prawda ? ;-)
No co prawda to prawda faktycznie może wojna będzie miała na niego jakiś wpływ ale zobaczymy jak będzie.Faktycznie bezduszny to on nie będzie może twórcy będą się wzorować na charakterze Tommego? :-)
"Pewnego razu moi koledzy przynieśli mojej mamie zakupy wiecie dlaczego..???
Z wyrazu SZACUNKU (Chłopcy z Ferajny)
Ja bym raczej doszukiwał się jakichś cech charakteru, podobnych do postaci Marlona Brando.
Z resztą, nie trudno zauważyć podobieństwa i nie mówię tylko o wyglądzie zewnętrznym.
Uważam, że w żyłach Vito płynie krew prawdziwego gangstera, a jak będzie w rzeczywistości, to się okażę.
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
Trochę mnie tu nie było, przez małe problemy ale...

Nie sądzicie że może być tak, że matka i siostra Vito dowiedzą się czym zajmuje się Vito, i one mogą mieć wpływ na postępowanie bohatera. Ogółem sądzę, że po pewnym czasie Vito zacznie zdawać sobie sprawę, podobnie jak Tommy, że życie gangstera wcale nie jest takie fajne.

Mafia to była gra Z MORAŁEM. Myślę, że w dwójka będzie również niosła jakieś ostrzeżenie.
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Nie sądze by się wycofał. Moim zdaniem popadnie zbyt głęboko tak jak było w to w "Chłopcach z ferajny", za co zostanie zniszczony przez ludzi, z którymi współpracował. Takie spekulacje :-)
muore il bandito, la mafia vive
W gameplayu misji Buzzsaw gdy Henry wklada bron do geby tego grubasa Vito jest jakby mu wspolczul czy cos
Obrazek
Wydaje ci się. Zauważ że Vito prawie cały czas ma taki "chłodny" wyraz twarzy ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Dla mnie Tom lekal sie troche zawodu w mafi.
A Vito jest konsekfentny i robi co mu karza.
Lares ma racje.Vito wykonuje to co mu karzą.
Obrazek
A skąd to wiecie? Na podstawie paru zdjęć i dwóch, trzech filmików?
Obrazek
- M a f i a P B F -
Mi bardziej przypasował Vito,bo Tommy był trochę taki sztywny,a Vito jest takim typowym gangsterem i robi to,bo musi,ale też dla kasy
Vito swietnie nadaje sie do bohatera Mafii 2

Staraj się bardziej rozbudowywać zdania // G
Obrazek