Tommy Angelo??

Możliwe jest, że robią coś w tajemnicy np. easter egg i chcą aby gracze sami to odkryli

Już to kiedyś mówiłem, gdzie pisało że w grze będzie dużo takich nawiązań do Mafii i innych smaczków, i to poznają je tylko ci, którzy poprzednio grali w Mafię.
a tak sobie pomyślałem, że przecież don dzisiejszej Mafii też może się nazywać Saleri i być jakimś krewnym naszego Saleriego.
Obrazek
Obrazek
Z tego co wiem, on ma na nazwisko Gurino czy jakoś tak ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Mnich napisał(a):
Z tego co wiem, on ma na nazwisko Gurino czy jakoś tak ;-)

Aaaa to zmienia postać rzeczy. Choć nie jest to wykluczone, aby był on powiedzmy synem siostry Saleriego :) Wiem wiem- naciągane, ale po tym newsie na stronie sądzę, że sprawa Tommy'ego w dwójce jest już przesądzona :)
Obrazek
Obrazek
Tak patrzę na jeden z nowych screenów i porównuję go do print screena epilogu z jedynki.
Obrazek
Czy Wy też widzicie delikatne podobeństwa, czy może macie dla mnie złe wieści? ;D
"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść,
Czeluść zaczyna patrzeć w Ciebie." - Fryderyk Nietzsche
Są podobieństwa ! Teraz to już 99% pewne, że Tommy ostatnie lata życia spędził w Empire City !
Obrazek
Obrazek
Dajcie to jako news na stronę główną =D

teraz już możemy mieć pewność, że będzie misja, w której musimy zabić Toma :roll:
yyy... eee... Czy może mnie ktoś oświecic? WIdać jestesm icemny i nie widze żadnego podobieństwa w tych screenach :oops:
woncki napisał(a):
yyy... eee... Czy może mnie ktoś oświecic? WIdać jestesm icemny i nie widze żadnego podobieństwa w tych screenach :oops:

na drugim screenie, w prawym dolnym rogu jest wprost IDENTYCZNTY budynek, co na pierwszym screenie :roll:
No tak... rzeczywiście. Wydaje mi sie, że już podczas prokukcji Mafi, była już w planach Maifia2, więc wiele rzeczy jest podobnych.
ja tam i tak jestem sceptykiem, co do tego żeby w Mafii II był jakikolwiek wątek zabicia Toma czy jakikolwiek inny związany z nim...
woncki napisał(a):
No tak... rzeczywiście. Wydaje mi sie, że już podczas prokukcji Mafi, była już w planach Maifia2, więc wiele rzeczy jest podobnych.

A mnie sie wydaje , że Ameryka sama na swojej ziemi II Wojny Swiatowej nie doświadczyła, więc czemu by wieżowiec postawiony w latach 1930-tych nie mial stać 20 lat później ? ;) Taki np Empire State czy tez Chrysler Building chociazby.... :) Conajwyzej przedmieście gdzie zastrzelili Tommy'ego się wrosło do miasta.

Nie wydaje mi się żeby Tommy sie pojawil osobiście. Spodziewałbym sie najwyżej jakiegoś nagłówka w gazetach w stylu "brutalny mord w bialy dzien".
Obrazek
Albo usłyszymy go w radiu jak będzie dawał wywiad na temat swojej firmy kurierskiej ;-)
A widzicie to drzewa na 1 i 2 screenie. Przecież one są takie same! :-P
A teraz na serio. Nie wydaje mi się, żeby to były te same budynki. Inny kształt mają. No, ale może mi się tylko zdawać. Przemyślenia zostawiam wam.
Obrazek
wojtas022 napisał(a):
Albo usłyszymy go w radiu jak będzie dawał wywiad na temat swojej firmy kurierskiej ;-)

Nie mógłby być na tyle głupi, żeby się jeszcze wychylać.