Soldato
775
O ja pierdole...
Taa pewno mohery się biczują bo nie poszły do kościółka... Właśnie "mohery" siedzą na dupie i oglądają TVN i głosują na POpaprańców.
Zdrajcy? Mordercy? Wszystko prawda. Np. Ameryka, tam nie dopuscili by prezydent leciał jakimś starym gruchotem(rosyjskim). Gdyby umarł była by juz pewnie III Wojna Światowa...
Tak, tak, bo to my PISowcy we wrześniu w Łodzi krzyczeliśmy "NIE MA KACZYŃSKIEGO TO WAS POZABIJAM!!!"
A taki palikot, to co nie prowokował nas?
Wstyd i wiocha. Taa... "Łączymy się w bulu i nadzieji"
"Woda ma to do siebie, że spływa do morza"
Napisłabym więcej, no ale sami wiecie... Wiocha i wstyd. Ręka ręke myje. Jak Polska przez takich jak on wygląda?! Jak?!...
O ja pierdolę... Przykro mi, że masz naród... A zresztą tam przecież jestem psychopatą który się biczuje jak sie nie pomodli, więc kto i tak będzie czytał mojego posta...
Johnny napisał(a):
Nigdy nie widziałem opozycji, która siała aż taką nienawiść. Ich wyborcy (tj. mohery i pseudokatolicy) drą ryje przez megafony, wyzywają i pikietują przed Pałacem Prezydenckim. "Mordercy!", "Smoleńsk pomścimy", "Zdrajcy Polski"...
Taa pewno mohery się biczują bo nie poszły do kościółka... Właśnie "mohery" siedzą na dupie i oglądają TVN i głosują na POpaprańców.
Zdrajcy? Mordercy? Wszystko prawda. Np. Ameryka, tam nie dopuscili by prezydent leciał jakimś starym gruchotem(rosyjskim). Gdyby umarł była by juz pewnie III Wojna Światowa...
Johnny napisał(a):
Co za dwulicowość... Są największym źródłem złości i agresji w całej Polsce
Tak, tak, bo to my PISowcy we wrześniu w Łodzi krzyczeliśmy "NIE MA KACZYŃSKIEGO TO WAS POZABIJAM!!!"
A taki palikot, to co nie prowokował nas?
LUDZIE PRZEJRZYJCIE WRESZCIE NA OCZY!
Johnny napisał(a):
szamotał z policją, wiocha po prostu i wstyd
Wstyd i wiocha. Taa... "Łączymy się w bulu i nadzieji"
"Woda ma to do siebie, że spływa do morza"
Napisłabym więcej, no ale sami wiecie... Wiocha i wstyd. Ręka ręke myje. Jak Polska przez takich jak on wygląda?! Jak?!...
O ja pierdolę... Przykro mi, że masz naród... A zresztą tam przecież jestem psychopatą który się biczuje jak sie nie pomodli, więc kto i tak będzie czytał mojego posta...