Oczywiście, znalazł się jeden chory psychicznie i identyfikujmy teraz tak wszystkich wyborców platformy... Co do Palikota, ja go popieram, wyśmiewał absurdalne przepisy, czasem przeginał, ale pokazywał jak ten kraj jest za przeproszeniem chory... Nagrabił sobie i go wyjeb**** a szkoda, bo był to jeden z sensowniejszych ludzi w platformie.
Znalazły się 4 babcie pod krzyżem i teraz wszystkie indentyfikujemy jako mohery i pisówny?
Żałuj, że nie byłeś pod krzyżem, byłem i widziałem, to jest wstyd i wiocha, dewotyzm i skandal
http://wsieci.rp.pl/opinie/oko-w-sieci/ ... cem?page=4 Zamieszczam artykuł w którym był film (niestety skasowany, ciekawe dlaczego
) o agresji pod pałacem. Były tam też starsze babcie głosyjące na PO i które nie szczędziły słów i mogłem się trochę podkształcić jeśli chodzi o słownictwo ^^.
Uf... Troszkę OT, no ale przechodzimy do rzeczy.
Acozz napisał(a):
Pchał się bez zaproszenia, na siłę, forsując wycieczkę jako lot państwowy.
To był ruch, zrobił to przed wyborami jako taki + do wyborców, ale z drugiej strony mógł to zrobić jako zwykły obywatel który chciał złożyć hołd...
Filip37 napisał(a):
Co do odwracania oczu ludzi i mediów od realnych problemów, masz absolutna rację. Problem w tym, że Rosja (przez nasz słaby rząd i partie opozycyjne) czuje się całkowicie bezkarna...
Popieram. Mamy słaby rząd, ciągle ulegamy itp. Rosja jest przez to bezkarna. Ciągle ustępujemy, a ustępstwa prowadzą do całkowitej bezkarności za swoje czyny.