Polish Mod - wątek zbiorczy

kolejny budynek bardziej rozbudowany.... ;-)

(kliknij prawym na zdjęcie i "pokaz zdjęcie" widać jego wielkość.

Obrazek
Obrazek

droga podchodzi pod górę a budynek jest prosto... nie chciało mi się poprawiać ale jest prosty

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Piękne, piękne, [...], piękne! Idealna robota! Tylko dół wygląda trochę dziwnie, gdybyś dał model trochę wyżej byłoby świetnie.
No no, ten budynek jest piękny. Jednak podzielam uwagę Quatroxa, że dół tego budynku, przy samym chodniku wygląda tak sobie, jednak na upartego można uznać, że to okna od piwnicy :-P Ale poza tym, świetna robota, widzę że jest osoba, która nie pozwoli, by Polish Mod upadł ;-) Oby tak dalej Robert, oby tak dalej.
poprawie to tylko że co tam ma być sciana czysta ? nie mieszkam w mieście i nie mam styczności z blokami a to akurat robiłem na podobieństwo fotki którą wyszukałem w necie... ale poprawie w końcu to nasz mod ma być :-)

No, piękna robota, Robert. Oby tak dalej, a niedługo doczekamy się re-premiery Polish Moda.
Jakby co to nie uploaduj na przeklej.pl. Polecam mediafire.com, filefactory.com i zshare.net. Ale o tym w temacie "Upload" ;-) .
Obrazek
L.A. - the city of crimes
najświeższe wiadomości z kraju:

dziś w godzinach popołudniowych przy ulicy mostowej stanęła w płomieniach świeżo odnowiona kamienica. W środku nie było nikogo. Milicja bada przyczyny pożaru.
Prawdopodobnie przyczyną zapłonu były palące fajkę gołębie pod dachem, ponieważ spłonęła większa jego część.
Najlepsze wrażenie jest podczas jazdy w nocy.

Nowa kamienica +efekty ;-)
Obrazek
duże photo
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/z25/253378/big/8.jpg
Obrazek

http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/z25/253378/big/9.jpg

Zacząłem coś wreszcie klecić:
Obrazek
Obrazek
Ładna Unitra.Mam taki sam
Chciałbym przedstawić filmik by pokazać modele które zrobiłem do modu bo lepiej się ogląda niż patrzy na fotki ;-) . Z góry mówię że nie oczekujemy cudów bo ja sam nie wymodeluje całego miasta... a jak narazie jestem odpowiedzialny tylko za modele budynków. Jest kilka modelów zrobię osiedla ale wiadomo. Brakuje ludzi i materiału. (jest też model domu dla głownego bohatera wykonany przez -Cukra-zdjęcia wkrótce)

To będzie Świetny mod :))

Bardzo fajna prezentacja ;-)
Pierwsza z pięciu wersji fiata 126p. Ta jest najbardziej uboga. Inne będą miały np. plastikowe wloty powietrza z tyłu, bagaże na dachu, halogeny itp.
Obrazek

Edit:
Pozostałe wersje:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Nie czuć klimatu Polski. Może za wcześnie żeby to oceniać...

Ale za to góry i fabryki wyglądają świetnie! Tam czuć klimat na kilometr :))
Klimat będzie po wgraniu samochodów, o to się nie martwcie :-)
Obrazek
Gdy Robert i Zdzichu i JohnnyLower są w ekipie,wiadomo,że mod będzie świetny :).Powodzenia
Obrazek
Dokładnie tak jak powiedział Quatrox, nie czuć klimatu Polski.
Prezentacja jest dobra, widać że sporo już zrobiliście ale mimo wszystko to za mało. Coś mi się zdaje, że aktualne budynki Lost Heaven troche niszczą klimat Polski, najlepiej jakbyście je wszystkie zastąpili nowymi, chociaż to byłaby bardzo pracochłonna robota.
muore il bandito, la mafia vive