Polish Mod - wątek zbiorczy

Co do bloga,dobry pomysł.Tylko żeby nie było tak jak +Mafia 2 zrobił.Czyli MODDB nieuaktualniony,więc trzeba by było na bieżąco uzupełniać postęp.Można by zrobić takie coś jak ma mr.robville w swoim profilu,czyli sygna z postępem.
Obrazek
Akurat polishmod'a na moddb zarejestrowałem ja, więc +Mafia2 nic tu nie zawinił. Wystarczy zwykłe forum na fora.pl, ale można też stworzyć stronę w php-fusion, ale to już przerost formy nad treścią.
Obrazek
Najlepsza by była stronka o Polish Modzie.
ja proponuje przenieść to na nasze forum pozostałe OT i tam gdzie nie są naliczane posty bo za chwile się będzie ktoś burzył że bijemy posty - przecież to najważniejsze dla nas.... na SB byl link że czat tu robimy.
to jest dobre bo trzeba robić tak by innym się podobało... a jest wiele rzeczy o które trzeba pytać innych

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Właśnie. Dla nas najważniejsze to nabijanie postów.

A tak na serio to można by zrobić stronkę o Polish Modzie, radziłbym w "php-fusion" (najlepiej na http://cba.pl/), no chyba, że uważacie, że to za dużo roboty.
Co do wchodzenia do budynków, to podtrzymuję swoją wcześniejszą wypowiedź, czyli jestem za.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Hej, gdzie się wszyscy podziali ?
to nie gg... o co konkretnie pytasz? czy coś działamy z modem? tak coś tam powoli działamy ;-)

Chodziło mi o moda
Ja aktualnie konwertuję fiata 126p, więc w modzie będzie piękny maluszek z logiem polski fiat i chromowanymi zderzakami ;-)
Obrazek
niech mi głowa moda (o ile takowa istnieje) powie w jakim budynku bedzie "mieszkał" bohater moda. Domek ? Dom ? Kamienica ?
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
prawdopodobnie latarnia morska albo w domku obok... lub prl' lowski blok mieszkalny.

Chyba lepiej w kamienicy.Coś al'a dom z Ikarus Moda.Tylko oczywiście bez windy i nowoczesności. :)) :idea: :arrow: Może by zrobić jakiś mały pakiet misji?Fajnie by było,bo w niektórych modach niektóre rzeczy nie pozwalały wykonywać niektórych misji :-x
@rR88 W Mieszkać w latarni morskiej?? :lol:
Obrazek
to może i w kamienicy jak będzie zrobiona... a co zły pomysł? ;-) jak nie tam to latarnia i tak będzie do zwiedzania....

kiedy bedzie ponownie do pobrania???
Nie będzie nigdy do pobrania.
+Mafia 2