Polish Mod - wątek zbiorczy

Będzie do pobrania,jeżeli autor pokaże zgody od autorów Ikarus Moda,lub będzie do pobrania wersja druga,ale to jeszcze duuużo czasu
Obrazek
...zwłaszcza, że jak na razie skończyło się na gadaninie...
Obrazek
Zgoda na Modele z Ikarus Mod

Data Piątek, 20 Sierpnia 2010 10:21

I give you all permissions to create that polish era from any textures or cars from Ikarus mod.
Only put a little mention about the source was the IK mod, in a readme text of your mod, nothing else needed.
Good work !

Bye :
Neutral

Zgoda na Skrypty z Ikarus Mod

Data Sobota,21 Sierpnia 2010 20:45

You can use scripts to write Ikarus Mod.Ale somewhere in the fashion that I will not need more.
Good Luck !!

PinkShit

Tłumaczenie na Polski

Zgoda na Modele z Ikarus Mod

Data Piątek, 20 Sierpnia 2010 10:21

Ci wszystkie uprawnienia do tworzenia, tekstur czy samochody z Ikarus. mod I tylko umieścić trochę Informacji o źródle był mod IK, w readme z modem, niczego więcej nie trzeba!. Powodzienia

Cześć
Neutral

Zgoda na Skrypty z Ikarus Mod

Data Sobota,21 Sierpnia 2010 20:45

Można użyć skryptów Ikarus Mod.Ale napisz gdzieś w modzie.Nie potrzeba więcej. Powodzenia!

PinkShit
+Mafia 2
Pinkshit prosił o dopisanie ich w creditsach.I co?Nie było nic.
Obrazek
Chciałbym pokazać co wymodelowałem już... (albo dopiero)

zdjęcia szerokie najlepiej kliknąć prawym i "pokaż zdjęcie" potem wstecz...

1.Przystanek
Obrazek
tak ten leżacy pijany to Salieri przyjechał do polski i czeka na autobus niestety polska wódka ścieła mu nogi :P

2.Budynek zrobiony z płyt (typowy prl) jak to można gdzieniegdzie zobaczyć jeszcze.
Obrazek

z tyłu widać pierwszy model budynku ale to nie wypał i został jako remontowany /budowany.

3. Dworzec PKS.
Obrazek
z grupą remontową..
Obrazek
Obrazek
Środek też jest ale pokaże innym razem ;-)

4.Latarnia morska (starej nie będzie tylko pokazałem jak wygląda) brakuje tekstur kilku ale to nad tym modelem pracuję teraz...
Obrazek
zawsze chciałem wejść do środka latarni morskiej...
Obrazek

nie mówiąc już o tym by wyjść po schodach na górę... :-D
Obrazek

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Wiesz, nie jestem jakimś wielkim znawcą, ale to wygląda całkiem nieźle. Szczególnie podobają mi się te budynki z płyt, bardzo fajnie to wygląda. Do tego całkiem podoba mi się dworzec pks. Całkiem całkiem, widzę, że coś się w sprawie Polish Moda jednak rusza. Dobra robota robin, oby tak dalej :-)
Pierwsza fota ma zajefajny klimat :-o
Naprawdę ładne.Jak wszystko Twoja robota (textury i modele) to masz u mnie respect.Tak ja Quatrox powiedział pierwsza fota wyszła fajnie.Ale mi najbardziej wpadł w oko przystanek i wnętrze latarni ;-) Tylko oteksturować drabinę,podłogę i dopracować resztę i git:-D Powodzonka
Obrazek
Nie no, Robuś, postarałeś się! Włożyłeś w to dużo pracy i doceniam to. Wszystkie modele mi się podobały, tylko bardziej oteksturuj wnętrze latarni i będzie gotowe. Jakby co, ja jestem wybitnym skrypterem (skromnie mówiąc), więc mogę pomóc w tworzeniu ludności. Świetnie ci to wyszło i pracuj dalej.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
teksturę budynku znalazłem w internecie oto link
http://img21.imageshack.us/img21/2937/blok3.jpg

resztę szukam w grze by ważyło jak najmniej oczywiście jak znajdę coś innego to będzie tekstura z poza gry ;-)

właśnie ja tylko modeluje z ludnością nie lubię pracować dlatego ich tam tak mało.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Zdzichu napisał(a):
Co wy na to, żeby stworzyć jakiś blog albo forum moda? Trzeba przecież gdzieś zamieszczać prace, dyskutować, zlecać zadania itp.

Co do tego - zliczanie postów (co możecie zauważyć) w tym dziale zostało wyłączone, więc bez obaw o lincz. Mam nadzieję niedługo do MafiaTown zostanie dodana funkcja wysyłania newsów przez użytkowników, żeby ożywić trochę główną. W związku z tym będziecie mogli wyznaczyć sobie osobę, która będzie takie newsy pisała ;-)
Nawet nie wiem jak to opisać. Po prostu cudo! A już myślałem, że mod znowu upadnie ;-)
Obrazek
Tak jak Zdzichu napisał mnie zatkało jak zobaczyłem naprawdę ładnie
+Mafia 2
Lepszych budynków nie widziałem ;-)
Brawo, doprawdy świetne budowle. Gratuluje talentu i mam nadzieję że tym razem zobaczymy Polish Moda w całej okazałości a nie jak poprzednim razem, ściągne jak skończycie, tamtej wersji nie ruszałem nawet ;-)
muore il bandito, la mafia vive