Witam,
Licz się ze słowami gówniarzu. Ale jeśli jesteś na tyle głupi, że nie zrozumiałeś przesłania mojego ostatniego posta to tłumaczę: ten konwert fiata 126p nie istnieje!
W tym samym poście oskarżasz mnie o oszustwo, a niżej przepraszasz. Cóż...
Mam zgodę od Karola Miklasa na konwert tego fiata, tak samo jak na konwert i modyfikację Nysy, która jest dostępna w downloadzie.
Moda nie tworzę już chyba od roku. I od roku nie mam nawet zainstalowanej Mafii. I nigdy, powtarzam NIGDY, nie wrócę już do tworzenia Polish Mod'a. Nie przeczę, że nigdy nie powstanie - to zależy od innych. I nie chodzi mi tutaj tylko o współtwórców.
Pozostaje mi tylko życzyć ci więcej pokory.
Pozdrawiam
Davis Radeon napisał(a):
[...]na to wychodzi że nie chcesz podać linka to ty chyba jesteś
oszustem
Licz się ze słowami gówniarzu. Ale jeśli jesteś na tyle głupi, że nie zrozumiałeś przesłania mojego ostatniego posta to tłumaczę: ten konwert fiata 126p nie istnieje!
Davis Radeon napisał(a):
[...]Przepraszam że wtrącam w twoje sprawy...[...]
W tym samym poście oskarżasz mnie o oszustwo, a niżej przepraszasz. Cóż...
Davis Radeon napisał(a):
[...]Podejrzewam, że ty go skonwertowałeś bez zgody autora albo masz od niego zgody(Karola Miklasa)[...]
Mam zgodę od Karola Miklasa na konwert tego fiata, tak samo jak na konwert i modyfikację Nysy, która jest dostępna w downloadzie.
Davis Radeon napisał(a):
Nie wiem, raczej tego Polish Mod'u nie będzie i tyle. Praca tego moda "Polish Mod" jest na razie zawieszona od pół roku, on już chyba nigdy nie wyjdzie... będzie stał przez 3 lata i nawet go nie zrobią.
Moda nie tworzę już chyba od roku. I od roku nie mam nawet zainstalowanej Mafii. I nigdy, powtarzam NIGDY, nie wrócę już do tworzenia Polish Mod'a. Nie przeczę, że nigdy nie powstanie - to zależy od innych. I nie chodzi mi tutaj tylko o współtwórców.
Pozostaje mi tylko życzyć ci więcej pokory.
Pozdrawiam