z dniem dzisiejszym chciałbym powiadomić że rezygnuję z prowadzenia Polish moda- powody:
-brak aut by Zamienic wszystkie z gry-zdzichu nie logował się od 14 lutego więc no nie mam kontaktu nie wiadomo kiedy powstaną.
-nikt nie zgłosił się na ożywienie miasta- użytkownik xxx nie podjął wspólpracy ponieważ postawiłem warunek oryg, plik z gry- miął z moda- a ja nie chce kombinowania że niby z moda pozwolenia itp.
-brak grafików i modelarzy- sam nie zrobię nic tym bardziej że nie modeluje bloku w godzinę a kilka dni ( zależy ile mam wolnego czasu)
Przepraszam wszystkich którym zrobiłem nadzieję na reaktywację moda- modelując myślałem że inni widząc że można coś zrobić, sami zaczną próbować coś robić i własnymi siłami zrobimy coś dla naszej gry.Niestety żadnej pomocy praktycznej mod nie otrzymał. Po 3 miesiącach nie zostało zrobione nic oprócz domków które wymodelowałem i kilku innych i aut zdzicha z budynków które zrobiłem chciałbym zrobić chociaż Polską dzielnicę - co z tego wyjdzie to nie wiem, ustawić jakoś zmienić wygląd.
Jeśli potem znajdzie się ktoś kto zrobi coś dla Polish moda oczywiście udostępnię modele, Tyle odemnie -od czarnego charakteru na MT
Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I