Polish Mod - wątek zbiorczy

Witam

Nie mogę ściągnąć POLISH MODA, możecie jeszcze raz dać link? Dzięki
mod został wstrzymany ponieważ był nielegalny i były kłopoty z instalacja. albo napisz do użytkownika co wstawił go i się dogadajcie może Ci wystawi jeszcze raz ;-)

@ nie wiem kiedy będzie ponownie do pobrania

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Uwaga! Uwaga!
Poszukiwana jest osoba zarządzająca "Polish Mod'em"!

Wymagania:
-nie trzeba znać się na niczym związanym z Mafią
-wystarczy wchodzić od czasu do czasu na mafiatown i wydawać polecenia ekipie PM.
Osoba taka będzie na pierwszym miejscu, jeśli chodzi o autorów moda!
Pisać w tym temacie, lub do mnie na PW lub e-mail.

Aktualna ekipa PM:
Zdzichu -> wszystko
JohnnyLower -> skrypty
Cukier -> grafika 3D
Obrazek
Ja mogę pokierować modem.Na PRL-u i samochodach się znam tak więc jeżeli macie do mnie zaufanie ?
Na razie nie ma innych kandydatów. Niech reszta się wypowie.
Obrazek
Użytkownika Ray5 nie znam,a przydał by się ktoś kto długo siedzi na MT.Ale jeżeli ktoś go zna,to można go wziąć.To jest tylko moja opinia.
Podkreśliłem dla Robina
Obrazek
jak ma głowę do tego to dlaczego nie? on kieruje wydaje polecenia reszta robi ... ;-)

No dobra, ale żeby tylko nie spieprzył roboty, już za długo czekamy na Polish Moda :-x
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Postaram się nie zepsuć sprawy.
Inaczej userzy mafiatown się zbiorą, dowiedzą się gdzie mieszkasz i... żarcik :-D A tak na marginesie ile masz lat?

Edit: Tylko żeby ktoś sobie nie pomyślał, że jestem jakimś pedofilem czy coś :->
Obrazek
15
Może być. Już obawiałem się, że 13 :-?

Rozmowa nieco odbiega od tematu, proponuje powrót do topicu //dosia92
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Ja mogę zająć się teksturami.
Obrazek
lizak1 masz 12 lat a wiesz co nie co o PRL'u ? to ekipa się powiększa ;-) a teraz przetestujemy RAY5- napisz nam jak widzisz ten mod co gdzie kiedy kto co robi i jak.

RobertRobin88, z tego co tu widzę, to masz niezłe zdolności przywódcze. Chyba się marnujesz ;-) Ale tak na serio, to trzeba się dobrze zastanowić nad wybraniem szefa.
Obrazek