Opinie i propozycje zmian

Dzięki za zgłoszenie, poprawione.
Chciałbym zauważyć, że stara wersja mobilna moim zdaniem była bardziej przejrzysta. Czerwone obwódki wokół nowych postów rzucały się w oczy przy scrollowaniu i ułatwiały tym korzystanie z forum. Poza tym dodawały trochę pazura szaro-czarnemu layoutowi. Przy okazji: dałoby radę zmienić kolor switcha na pełną wersję strony? Ten niebieski zdecydowanie nie pasuje.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Wszystko o czym napisałeś poprawione.
Coś się popsuło:

Obrazek

A jeszcze dzisiaj było dobrze. Chrome.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
http://mafiatown.gram.pl/forum/zmiany-i-poprawki-t4210.html

Maf napisał(a):
Uwaga: Jeśli po jakichkolwiek zmianach widzicie, że wygląd jest rozwalony albo w ogóle nic się nie zmieniło to proponuję wielokrotne odświeżenie strony. Jeśli to nie pomoże (co jest mało prawdopodobne) to będziecie musieli wyczyścić sobie pamięć podręczną przeglądarki (bez cookies, bo was powylogowuje z różnych stron).
Faktycznie, mój błąd. Zapomniałem.
Obrazek
1.Czy można by było dodać jakieś emotki gangsterów? Nie chciałbym chwalić innego serwisu, ale

tak więc przydałby się emotek z żółtą główką, Thompsonem i kapelusikiem. Dodałoby klimatu forum.

2.Czy można stworzyć guzik Ukryj/Pokaż przy SB? Niektóre forumowe trolle... Szkoda gadać...
Regulamin to Omerta, a ban to obrzyn.
Sąsiad Woodi napisał(a):
2.Czy można stworzyć guzik Ukryj/Pokaż przy SB? Niektóre forumowe trolle... Szkoda gadać...

Jak miałoby to działać?
Działałoby to na takiej zasadzie, że każdy wpis Woody'ego byłby automatycznie ukrywany. Jestem za, a nawet przeciw.
muore il bandito, la mafia vive
@Maf

To miało działać w sposób zaiste prosty. Był taki czas, że sąsiad prowokował, czy tam wszczynał kłótnie na sb. Gdy dochodziło do eskalacji konfliktu, Woodi zaczął wyzywać userów i oskarżać ich o troling i hejtowanie. A gdy w obronie ich stawali inni, on przytakiwał, że zgoda buduje. A przycisk ten miałby mu pomóc w unikaniu konfliktów. (to moja interpretacja)

@Sąsiad Woodi

No ty to mnie nie przestajesz zaskakiwać. Najpierw piszesz, że cię wszyscy nienawidzą, a teraz oznajmiasz, że na forum mamy troli? Gdzie? Ja żadnego nie spotkałem. Może mi zarzucasz troling? I kto cię tu nienawidzi? - Jeszcze raz powtarzam: Nikt nie ma powodu, by cię nienawidzić. Ja w ogóle o tej propozycji z przyciskiem się przed chwilą dowiedziałem i przyznam, że traktuję ją jako jowialny żart. A jeżeli chcesz unikać konfliktów, to nie pisz nic na SB.

No sorka za takie obwieszczenie, ale ja normalnie z krzesła spadłem, jak to zobaczyłem.
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
@Tommy Gun
Może miał na myśli mnie?

@Topic
Można by dać przy "tworzaczce" postów przycisk "pokaż wszystke emotikony", otwierało by się nowe okienko i można było by wybrać kliknięciem jaki wstawić do postu w miejsce kursora.(Na Headcrab forum tak jest(lub było nie pamiętam)).

APDEJT

Mam małą propozycje na dodanie przycisku odśwież do SB(odświeża tylko SB nie całą strone).
Mody:
http://www.mediafire.com/download/z8j5o8iie8d3y75/Mafia_TCOLH_MA_MOD_V7.rar
https://www.mediafire.com/file/rze82jl1xz0rbo1/MAFIARGSV3.zip/file
Wypowiem się w kilku sprawach. Po pierwsze emotki. Moim zdaniem jest to całkowicie i absolutnie zbędne. Nie ma powodu by zasrywać forum jakimiś zbędnymi obrazeczkami, w zupełności wystarczą te podstawowe emotki, którymi spokojnie można wyrazić swoje emocje dotyczące poruszanego przez siebie tematu.

Po drugie temat trolli na SB. Ja czegoś takiego nie zaobserwowałem. Jeżeli twoim zdaniem drogi Sąsiedzie na SB ludzie trollują, to byłbym wdzięczny, gdybyś dał mi znać poprzez wiadomość prywatną. Wtedy ja, jeżeli przyznam ci rację i potwierdzę, że ktoś trolluje odpowiednio tą osobę ukarzę. To forum jest miejscem kulturalnym i naprawdę nie ma problemów z userami drastycznie zaniżającymi poziom serwisu, ergo nie ma powodu by wprowadzać rozwiązania systemowe ukrywające jakiekolwiek wpisy (moim zdaniem przynajmniej). Jeżeli tacy użytkownicy się pojawiają są od razu utylizowani. Ale jeżeli ktoś ma problem z wpasowaniem się w towarzystwo i robi wszystko by wszyscy traktowali go z dystansem, to jest to inna kwestia i wprowadzenie ukrywania wpisów na SB nic tu nie pomoże.
nivener napisał(a):
Emotki. Moim zdaniem jest to całkowicie i absolutnie zbędne. Nie ma powodu by zasrywać forum jakimiś zbędnymi obrazeczkami, w zupełności wystarczą te podstawowe emotki, którymi spokojnie można wyrazić swoje emocje dotyczące poruszanego przez siebie tematu.

Jezu... tyle agresji do małych obrazków. Jeśli Ci one przeszkadzają to ich po prostu nie używaj... poza tym ktoś tu ostatnio spamował tymi ikonkami? Bo ja rozumiem, jeżeli ktoś tak się bawił, ale w innym wypadku to nie widzę innego powodu.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Dajcie spokój. I o co się tu kłócić? O emotikony? A w ogóle to po jaką cholerę robić nowe? Nie chcę cytować Niv'a, ale też uważam, że to nie najlepszy pomysł. Te, co są w zupełności wystarczą. Jak na mnie, jest ich nawet za dużo - ja używam 2 no może 3 i to od święta. Maksymalnie 2 na post. To jedna sprawa. Druga to taka, że jeżeli nawet pojawiła by się w/w emotikona na prośbę Sąsiada, to pomyślcie sobie, jaki zrobił by się bajzel, bo wszyscy chcieliby mieć własną emotikonę. A trzecia sprawa to to, że forum jest od dyskutowania, a nie od napie*dalania uśmieszkami gdzie popadnie.
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
Jestem za dodaniem lajków, czy czegoś takiego, bo bym z chęcią Tommy'emu takim zarzucił ;)
Obrazek