Mafia II została wykastrowana

Pic na wodę, a nie wydobywanie misji. Bez urazy.
Nie że wydobywamy tylko próbujemy dowiedzieć się co Take2 zrobiło z grą i po części chcemy wyciągnąć misje jeśli nam się uda, więcej nie powiem Przepraszam.
Do póki nie dacie screenów nikt nie będzie na to patrzył poważnie. I co do tego stycznia nie wystawicie jakiegoś screena prędzej wyjdą DLC z tymi misjami
http://mafia-illusion.org/site/forum/lo ... p/t48.html to juz 15 rozdzialow + 3 Epilogi :evil:
KamayPL napisał(a):
podaję całą listę rzeczy które znalazłem w Mafii 2

Ale jak widać to nie wrzystko ponieważ miedzy np.:1210 a 1300 jest różnica.

Gdzie ty to znajdujesz? W jakim pliku?
Kogo to obchodzi, czy ktoś będzie patrzył poważnie, czy nie. To że nie macie o tych sprawach pojęcia, nie znaczy, że trzeba od razu mówić 'o guwno a nie wydobywanie misi'. Ja właśnie liczę na takie amatorskie grupy, i niewykluczone, że grupa Kamaya się tym zajmuje i nie krytykuję czegoś, jeśli nie mam o tym pojęcia. Czy to prawda, to się okaże.
Dawcio napisał(a):
I co do tego stycznia nie wystawicie jakiegoś screena prędzej wyjdą DLC z tymi misjami

To kup DLC, jeśli przeszkadza ci brak screenów. Ja jestem skłonny poczekać. Będziesz się chyba czuł trochę głupio, jeśli wydasz kasę na DLC, a za jakiś czas jakaś amatorska grupa wypuści to samo, tyle że za darmo, hm?
nivener napisał(a):
No to rzeczywiście, z dawnego IS nie zostało nic. Gość od muzyki, od fabuły, no i do tego założyciel studia. Na 'starą dobrą' Mafię 3 nie mamy co liczyć.

To samo pomyślałam jak przeczytałam, że Simunek odszedł. Muzyka była bardzo ważna w jedynce, więc co będzie w Mafii 3 (o ile ją wydadzą...)? Cały klimat poszedłby się... To nie byłaby ta sama Mafia.

Seba napisał(a):
Na to wygląda :shock: :shock: :shock: Przecież to jest jakieś 30 dodatkowych godzin grania (jak nie więcej) !

No to nieźle pocięli tą Mafię. Oj, zdziwią się, jeśli nic nie zarobią na płatnych DLC (zapewne je wydadzą).

Dawcio napisał(a):
Do póki nie dacie screenów nikt nie będzie na to patrzył poważnie. I co do tego stycznia nie wystawicie jakiegoś screena prędzej wyjdą DLC z tymi misjami

Pisał, że mu nie wolno bez zgody grupy, więc nie pozostało nic tylko czekać.
Obrazek
To najpierw chwalisz się, a teraz nabierasz wody w usta.
Z doświadczenia wiem, że moderzy od początku przedstawiają swoje projekty, a w trakcie pracy dodają nowe, udokumentowane informacje o postępach.
Nigdy jeszcze nie spotkałem sie z wydaniem MODA-niespodzianki.
Kamay dobrze a możesz skontaktować się z grupą i spytać się czy możesz nam co nieco udostępnić?

A tak ogólnie to macie dość osób? Nie ogłaszacie żadnej rekrutacji? Wiecie ile byście mieli ludzi :) - np. betatesterow
http://img827.imageshack.us/img827/6036 ... 139c42.jpg LOL :evil: a jednak...
eldorado2009 napisał(a):
To najpierw chwalisz się, a teraz nabierasz wody w usta.

Której części zdania "Nie mogę nic więcej powiedzieć bez zgody grupy" nie rozumiesz?
eldorado2009 napisał(a):
Nigdy jeszcze nie spotkałem sie z wydaniem MODA-niespodzianki.

No to zanosi się na to, że teraz zobaczysz :)

maciek1o3s napisał(a):
Kamay dobrze a możesz skontaktować się z grupą i spytać się czy możesz nam co nieco udostępnić?

Spokojnie. Jeśli kolega będzie mógł udostępnić coś więcej to pewnie czymś tu zarzuci. Niech lepiej teraz spokojnie nad tym pracują. Być może dzięki nim wielu ludzi zaoszczędzi forsę, bo nie będzie konieczności kupowania DLC.
Obrazek
Tego, że gość najpierw podsyca towarzystwo, a teraz milczy. Albo projekt jest tajny od samego początku, albo jawny...proste. Oj ,naiwniak z ciebie, ale pewnie młody jeszcze jesteś.

Swoją drogą gdyby to było możliwe, to już kilka dni wstecz jakaś rosyjska grupa moderska pochwaliłaby się sukcesem...
Sądzę jak eldorado ,że pewnie jakaś większa grupa zajęła by się tym nie umniejszając przy tym grupie Kamay'a i dała by konkretne efekty swojej pracy. Chodź może to właśnie grupa kamaya jest tą ,co zrobi to jako pierwsza. Kto wie ? ;)
Jeśli kolega mówi prawdę o bonusowych misjach to doczekamy sie ich szybciej z rak innej grupy.