Obywatel
94
Goose napisał(a):
Mnie naszla jeszcze pewna mysl...
....otóz wydaje mi się ze bedzie trzeba na nowo zdefiniowac pojecie "piractwa"..no bo jak to...legalni posiadacze gry, ktorzy maja wszystko na zakupionych nosnikach cd/dvd nie moga uzywac plików i zawartosci na owych nosnikach (zupelnie legalnie) moga byc posadzeni o kradziez ? jaka ja sie k***a pytam kradziez ? Obecna polityka DLC jest piractwem ze strony cholernych producentów (mam na mysli "DLC" ktore tak naprawde sa na chama wyciętą zawartoscią gry ktora okazuje sie nie pełna, wrecz demonstracyjna)
Jak kolega niedawno powiedzial
....otóz wydaje mi się ze bedzie trzeba na nowo zdefiniowac pojecie "piractwa"..no bo jak to...legalni posiadacze gry, ktorzy maja wszystko na zakupionych nosnikach cd/dvd nie moga uzywac plików i zawartosci na owych nosnikach (zupelnie legalnie) moga byc posadzeni o kradziez ? jaka ja sie k***a pytam kradziez ? Obecna polityka DLC jest piractwem ze strony cholernych producentów (mam na mysli "DLC" ktore tak naprawde sa na chama wyciętą zawartoscią gry ktora okazuje sie nie pełna, wrecz demonstracyjna)
Jak kolega niedawno powiedzial
Rozumiem, że twórcy chcą zarobić jak najwięcej, ale do diabła, muszą być jakieś granice! Niedługo kupując grę za 150 zł będziemy musieli płacić za każdy kolejny level czy nawet może za możliwość zmiany obłożenia klawiszy albo rozdzielczości w opcjach -.-.
Dobrze prawi! Polać mu Generalnie, mnie się nawet nie śni wydawać kolejnych złotych w to co mam na pieprzonej płycie. 2K powinno ponieść karę prawną... Koniec kropka!
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti