No to już szykuje internet do sciągnięcia. Mam nadzieje ze te 30 misji nie będą jakies 10 minutowe tylko starczy na jakies 10h grania chociaż,i zostanie ten dodatek objęty jakąś ciekawą fabułą a nie ciagle strzelanie
Moja grupa pozwoliła tylko kawałek informacji udostępnić i nie wiem czy to do końca prawda bo ja robie w innym dziale
, ale ten Epilog "Friends for Life" July 22nd, 1955 Ta akcja dzieje się 4 lata po "Per Aspera Ad Astra" a więc z tego co czytałem co mi wysłali to będzie prawdopodobnie że Joe jakoś się wyratował, nie jest to pewne ponieważ jest to mocno zaszyfrowane i niekompletne, ale możliwość jest taka że Vito spotka swojego przyjaciela z Wojska i to też nie jest pewne ponieważ ma duże braki, a co do Broni (np.:Nóż, kastet, Basketball) zostaną one dodane w innych DLC co umożliwimy wam to dostarczyć w naszym jak to ujął nasz kolega Gangster MODzie - niespodziance.
A jak komuś sie nie podoba to równie dobrze możemy przerwać pracę
http://mafia-illusion.org/site/forum/lofiversion/index.php/t48.html Patrząc na to można łatwo wywnioskować, że 15 rozdział to nie był epilog więc jednak potem dalej toczyły się losy Vita, a może i Joe...Epilog: "Friends for life" jest ciekawy...no ale cóż, dowiemy się kiedyś? Ano jasne, czeka nas teraz 20 DLC do Mafii 2, heh, jestem ciekaw kto za to zapłaci, bo ja na pewno nie.
Widać że w epilogu będzie październik więc możemy zastać ciekawą jesień
A na oficjalnym forum 2K podało, że nie ma żadnych wyciętych misji. Powoli zaczynam Ci wierzyć i jeśli faktycznie działacie w tym kierunku to zwracam honor.
To co zrobili twórcy gry, a raczej jej wydawcy, to jak już każdy wie jest totalnym idiotyzmem i przegięciem. Także podpisałem petycję i mam nadzieję, że 2K przejrzy na oczy po tym jak DLC się nie sprzeda.
Liczę też na to, że nowa ekipa Vavry wkrótce zajmie się nowym projektem w mafijnych klimatach, tak by stworzyć konkurencję nieogłoszonej jeszcze Mafii 3. Choć ciekawie, by było jakby stworzyli coś całkiem innego.
PS. Podobna sytuacja jest teraz w innym studiu, czyli Respawn Entertainment. Trzymam kciuki z ekipę Vavry.
Cholera KamayPL narobiłeś mi takiego smaku jak cholera ,heh :). Mam nadzieje ze wasza będzie w pelni sprawna i postaracie się dawać jakieś informacje. Od teraz jestem bardzo ale to bardzo wkurwiony na 2k Czech bo gdyby nie ich zachlannosc kazy znal by teraz dalsze losy vita i joego
Nie martw się kolego, naszą grupę też to zdenerwowało i dlatego rozpoczeliśmy pracę nad Mafią 2.
diGiel napisał(a):
Cholera KamayPL narobiłeś mi takiego smaku jak cholera ,heh :). Mam nadzieje ze wasza będzie w pelni sprawna i postaracie się dawać jakieś informacje. Od teraz jestem bardzo ale to bardzo wkurwiony na 2k Czech bo gdyby nie ich zachlannosc kazy znal by teraz dalsze losy vita i joego
Zapomniałem dodać że tworzymy drógi mod
Mod będzie polegał na stworzeniu nowej postaci [(Antonio)Nazwiska jeszcze nie wymyśliliśmy ]dla tego proszę was Graczy o podawanie pomysłów co do Wyglądu postaci, miejsca zamieszkania oraz pomoc co do scenariusza (Jeśli ktoś ma pomysł to niech pisze na GG 11884196) Akcja odbywać się będzie w Empire Bay a nasz Antonio będzie pochodził z City of Lost haven (czy jakoś tak, nie pamiętam) Oczywiście przyjeżdża tu z Wojska (podobnie jak Vito), podczas gdy wrócił zmarł jeden z jego braci Samuel, Antonio zamieszkał z starszą od siebie siostrą (miejsce zamieszkania zależy od was), jak wrócił był bez grosza przy duszy, Antonio postanowił pracować w dokach ale jakoś marnie mu to szło, pewnego wieczoru wybrał się do Burdelu i napotkał Vito oraz Joe, podsłuchał ich rozmowę (która brzmiała tak: Joe: vito mam niezłą fuchę. Vito: A jaką ?? Joe: Wystarczy sprzątnąć jednego kolesia za którego zarobimy 30000 $), Antonio zainteresowany zapytał czy może się przyłączyć Vito odparł jednak Joe stwierdził że zawsze ktoś się przyda, ... I od tego momętu to już wy decydujecie o losach Antonia
maciek1o3s napisał(a):
Kayman PL - gdzie wy wynajdujcie te szczątki? W jakich plikach? I co najważniejsze - czym je otworzyć?
Kolego prosze nie Kayman PL bo nie jestem jakim noob'kiem
Czy wy widzicie jak ten koleś pisze? On nie zna pisowni języka polskiego a co dopiero grzebać w plikach Mafii. A ta historia z Antonio. Hahahaha, żeś se to wymyślił naprawdę dobrze. Przecież to jest idiotyczne.
KamayPL ,domysl sie ,że takze bedziecie musieli stworzyć własną fabułę która chyba nie powali bo nie jestescie chyba jakimś big zespołem od scenariusza. No chyba ,że was nie doceniam i nie znam, bo nie znam