Mafia II została wykastrowana

nivener napisał(a):
Czyli wszystko jasne: żadnej grupy nie ma, i jest mi głupio, że uwierzyłem.

Mi też, nie jesteś sam. Do pewnego momentu to wszystko brzmiało nawet wiarygodnie.

maciek1o3s napisał(a):
KamayPL ze swoją grupą poświęcić chciał czas na tworzenie takiego projektu, gdzie dowiedzielibyśmy się co z Joe a wy siędząc z dupami zrzędziliście - mogliście mu zaproponować pomoc, czy coś. Pieprzyliście że to nie prawda to się chłopak wkurzył i przestał pracować. I jeszcze jedno. To, że dowodów prac nie ma nie znaczy, że ich nie ma - ludzie niech oni robią lub kłamią co wam to przeszkadza?

Ta cała jego "grupa" nie istnieje, a poza tym nie wspominał, że potrzebuje pomocy. Gdyby ta "ich" praca była prawdą, to najnormalniej olałby to co mówimy. Kto normalny przerywałby pracę nad czymś, bo ktoś coś powiedział?
Obrazek
Zobaczcie sobie to ; p - http://forum.gram.pl/forum_post.asp?tid=3051&pid=2238
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+, 3GB RAM, NVIDIA GeForce GT 240 512MB.
Damianuss napisał(a):

Spóźniłeś się kolego i to jeszcze jak. ;-)
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
majkool napisał(a):
Damianuss napisał(a):

Spóźniłeś się kolego i to jeszcze jak. ;-)

Łeee, a chciałem być fajny : <. Nie wyszło.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+, 3GB RAM, NVIDIA GeForce GT 240 512MB.
3 Rodziny do wyboru , 4 zakończenia , To już 2K strasznie obniżyło długość gry , a i po przejściu gry , gracz by grał od początku , parę razy żeby zauważyć różnice Swoich wyborów w grze. :-?
Jezeli mialbym wybierac Mafie 1 czy Mafie 2 to zdecydowanie Jedynka... :evil:
Tworcy gry mowili przed premiera Mafii 2 ze wybrali jedno najlepsze zakonczenie a z reszty zrezygnowano.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
A tak naprawdę wybrali jedno najgorsze :->
Obrazek
Ogólnie zrobili wszystko tak żeby chyba tylko powkurzać graczy. To co dostaliśmy to jakiś przeszczep a nie całość za którą zapłaciliśmy.

I jak mi ktoś teraz powie że piractwo nie jest dobrym zjawiskiem to się szczerze zaśmieję. Bo gdybym najpierw zagrał w pirata to oryginału bym na pewno nie kupił. Szczerze mówiąc po tym co było z GTA IV myślałem że już gorzej być nie może. Myliłem się. Problemy z zabezpieczeniami i optymalizacją w GTA IV to pikuś przy złodziejstwie 2K GAMES (do 2K Czech nie mam nic jeżeli nie było to tylko zastosowanie się do poleceń z góry)...
"Prawnik ze swą teczką może ukraść więcej niż tysiąc ludzi z pistoletami."
bona21 napisał(a):
Tworcy gry mowili przed premiera Mafii 2 ze wybrali jedno najlepsze zakonczenie a z reszty zrezygnowano.

Tak , wiem że jest jedno , ale jak by dali 4endy i 3 rodziny do wyboru było by tyle odkrywania i wgl :shock:
Nie rozumiem dlaczego twórcy tej gry nie postawili na to czego tak naprawdę gracz dzisiaj oczekuje od tego typu gier. Dzisiaj gracz stawia przede wszystkim na długość rozgrywki, wolność wyborów, tryb multiplayer. Tak gra nie ma kompletnie żadnego z tych punktów. Jeszcze te osiem lat temu takie coś było ok, ale w pierwszej Mafii był przynajmniej free ride i free ride extreme. Ja rozumiem, że jeszcze musi być fabuła, jeszcze musi być klimat itd, ale według mnie dzisiejsze możliwości sprawiają, że nie powinno się przekładać jedno nad drugie. Wersja PC przynajmniej jest modowana, ale ja swoją wersję na Xboxa już odłożyłem na półkę, bo co mam teraz niby robić przy tej grze oprócz zbierania magazynów czego i tak nie jestem zwolennikiem? Przynajmniej mogę ją na spokojnie sprzedać.
jak będzie tego dlc dużo , to już będzie robie simsów a nie mafii :-|
mam jeden screen od mojego ziomka tez pracuje nad tym http://img842.imageshack.us/i/beznazwy1s.jpg/
KamayPL napisał(a):
mam jeden screen od mojego ziomka tez pracuje nad tym http://img842.imageshack.us/i/beznazwy1s.jpg/

No i co to niby ma być ?Nie rozśmieszaj mnie.
Na youtube jest od cholery filmików z cyklu "out of map".
eldorado2009 tak pełno ale każdy pokazuje to samo :P

poza tym nie wiem co kolega nad tobą chce nam udowodnić :P
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra