eldorado2009 napisał(a):
Zakręciłbyś się przed premierą na oficjalnym forum to wiedziałbyś co "wykastrowali", a nie teraz jakieś kręcenie nosem.
Wierz mi, zakręciłem się i wiedziałem. Chociaż nie o wszystkim. A to, że podzieliłem się swoim niezadowoleniem na forum, to chyba nic złego, no nie? Po to właśnie jest forum, żeby podzielić się swoimi odczuciami, które w moim przypadku były złe.
eldorado2009 napisał(a):
... który ma się za inteligenta.
Hmm, to ciekawe. Ja się za inteligenta nie mam. To, że staram się odpowiadać na posty z kulturą, to sprawia, że jestem inteligentem? A zresztą, czy nie lepiej być uważanym za inteligenta, niż za chama, który nazywa innych 'kurewskimi' marudami?
eldorado2009 napisał(a):
Potrafisz tylko i wyłącznie gardzić cudzymi argumentami i opiniami.
Chwila, jeśli odnoszę się do czegoś, z czym się nie zgadzam, to od razu 'gardzę' czyimiś argumentami? Szanuję prawo każdego do własnego zdania, ale jeśli mam ochotę to to zdanie komentuję. Nie zawsze łagodnie i delikatnie, ale to dlatego, że nie jestem na tym forum, żeby kogoś głaskać po główce. Bo wybacz, ale nie obchodzi mnie za bardzo, czy masz mnie za cynika, czy za inteligenta, czy za jeszcze kogoś innego.
eldorado2009 napisał(a):
Niedługo zaczną się takie:
"gra jest do dupy bo niemożna iść na dziwki jak w Gta"
Każdy ma własne zdanie, komuś może nawet coś takiego przeszkadzać i niestety nic z tym nie zrobisz.