Jeżeli chodzi o pocięcie Mafii, to raczej nie był to pomysł 2K. Na 90%, wymusił to od nich wydawca, ze względów zysku. Studio, pracujące nad grą nie robi takich rzeczy, a często wydawcy wypierają nacisk na studiach. Ale na prawdę będę się śmiał, jak jakieś DLC będzie dłuższe od podstawki.
Leo Galante: Frank chciał gadać tylko z tobą. Wybacz, mały... taka robota.
Leo Galante: Właśnie o tym chciałem z tobą pomówić. Nasza umowa dotyczyła tylko ciebie. Joe jedzie na spotkanie z panem Chu. Taka była cena pokoju. Przykro mi, mały.
Leo Galante: Wybacz, mały. Frank chciał mówić tylko z tobą. Nie nauczyłem cię niczego o tym zawodzie?
Leo Galante: Frank chce pomówić tylko z tobą. No, mały. Nie nauczyłem cię niczego o tym zawodzie?
Leo Galante: Przykro mi, mały. Nasza umowa nie obejmowała Joe. Zabierają go na przejażdżkę. Czy ja cię nie nauczyłem niczego o tym zawodzie?
Leo Galante: Wybacz, mały. Nasza umowa dotyczyła tylko ciebie.
Leo Galante: Zabierają go na przejażdżkę, a my nic nie możemy z tym zrobić. Tak już jest. Myślałem, że już o tym wiesz.
Leo Galante: Właśnie o tym chciałem z tobą mówić. Ktoś musiał zapłacić za to, co zrobiliście w Chinatown. Tak to już działa.
Leo Galante: Ja i Frank chcemy pomówić z tobą o przyszłości, Vito, a twojego kumpla Joe w niej nie ma. Taka była umowa - ty pomogłeś mnie, ja pomogłem tobie. Twój przyjaciel musi sam zawrzeć pokój we własnym imieniu.
Leo Galante: To zabawne. Takich jak my nazywa się Ludźmi Honoru - wiesz, w ojczyźnie. Ale w naszym świecie nie ma czegoś takiego, jak honor, Vito. Zbudowaliśmy nasze organizacje na wspólnych interesach - bogacimy się szybciej, kiedy współpracujemy. Ale gdy tylko to ulega zmianie, każdy jest zdany sam na siebie.
Leo Galante: Frank jest gotów o wszystkim zapomnieć, będziesz mógł zacząć od nowa. Po numerze, który wykręciliście z kumplami, powinieneś cieszyć się, że żyjesz.
Leo Galante: Upewnimy się, że zajmą się twoim kumplem Joe. A teraz pomówmy o tym, co czeka ciebie, Vito. Zaradni faceci mogą w tym zawodzie daleko zajść, jeśli nie zapominają, że to praca, robota - sposób na przeżycie. Jest powód, dla którego zwie się to "drogą życia". Jak raz na nią wejdziesz, najwyżej zniosą cię z niej w trumnie.
Leo Galante: Jeśli mam być szczery, mały, dziwi mnie, że w ogóle jeszcze żyje.
A teraz tekst jaki miałbyć, albo będzie po tym: Joe Barbaro: Dobra, zobaczymy się na miejscu.
Vito Scalletta: Okej, co to za wielka tajemnica?
Vito Scalletta: OK. Zrobiłem, co chciałeś, to co teraz będzie?
Vito Scalletta: Okej, i co teraz?
Vito Scalletta: Dobra, więc co teraz?
Vito Scalletta: (duszenie)
Vito Scalletta: Hej, gdzie wy jedziecie? Burdel jest w drugą... o kurwa!
I teraz jakby Vito w myślach...
Myśleliśmy, że wolno nam łamać zasady... Że możemy ustalać własne. A tylko wywołaliśmy chaos. Powoli ogarniał i nas. Nie było od niego ucieczki. Cutscenka: Nie ma nieba dla spryciarzy...
Leo Galante: Frank chciał gadać tylko z tobą. Wybacz, mały... taka robota.
Leo Galante: Właśnie o tym chciałem z tobą pomówić. Nasza umowa dotyczyła tylko ciebie. Joe jedzie na spotkanie z panem Chu. Taka była cena pokoju. Przykro mi, mały.
Leo Galante: Wybacz, mały. Frank chciał mówić tylko z tobą. Nie nauczyłem cię niczego o tym zawodzie?
Leo Galante: Frank chce pomówić tylko z tobą. No, mały. Nie nauczyłem cię niczego o tym zawodzie?
Leo Galante: Przykro mi, mały. Nasza umowa nie obejmowała Joe. Zabierają go na przejażdżkę. Czy ja cię nie nauczyłem niczego o tym zawodzie?
Leo Galante: Wybacz, mały. Nasza umowa dotyczyła tylko ciebie.
Leo Galante: Zabierają go na przejażdżkę, a my nic nie możemy z tym zrobić. Tak już jest. Myślałem, że już o tym wiesz.
Leo Galante: Właśnie o tym chciałem z tobą mówić. Ktoś musiał zapłacić za to, co zrobiliście w Chinatown. Tak to już działa.
Leo Galante: Ja i Frank chcemy pomówić z tobą o przyszłości, Vito, a twojego kumpla Joe w niej nie ma. Taka była umowa - ty pomogłeś mnie, ja pomogłem tobie. Twój przyjaciel musi sam zawrzeć pokój we własnym imieniu.
Leo Galante: To zabawne. Takich jak my nazywa się Ludźmi Honoru - wiesz, w ojczyźnie. Ale w naszym świecie nie ma czegoś takiego, jak honor, Vito. Zbudowaliśmy nasze organizacje na wspólnych interesach - bogacimy się szybciej, kiedy współpracujemy. Ale gdy tylko to ulega zmianie, każdy jest zdany sam na siebie.
Leo Galante: Frank jest gotów o wszystkim zapomnieć, będziesz mógł zacząć od nowa. Po numerze, który wykręciliście z kumplami, powinieneś cieszyć się, że żyjesz.
Leo Galante: Upewnimy się, że zajmą się twoim kumplem Joe. A teraz pomówmy o tym, co czeka ciebie, Vito. Zaradni faceci mogą w tym zawodzie daleko zajść, jeśli nie zapominają, że to praca, robota - sposób na przeżycie. Jest powód, dla którego zwie się to "drogą życia". Jak raz na nią wejdziesz, najwyżej zniosą cię z niej w trumnie.
Leo Galante: Jeśli mam być szczery, mały, dziwi mnie, że w ogóle jeszcze żyje.
A teraz tekst jaki miałbyć, albo będzie po tym: Joe Barbaro: Dobra, zobaczymy się na miejscu.
Vito Scalletta: Okej, co to za wielka tajemnica?
Vito Scalletta: OK. Zrobiłem, co chciałeś, to co teraz będzie?
Vito Scalletta: Okej, i co teraz?
Vito Scalletta: Dobra, więc co teraz?
Vito Scalletta: (duszenie)
Vito Scalletta: Hej, gdzie wy jedziecie? Burdel jest w drugą... o kurwa!
I teraz jakby Vito w myślach...
Myśleliśmy, że wolno nam łamać zasady... Że możemy ustalać własne. A tylko wywołaliśmy chaos. Powoli ogarniał i nas. Nie było od niego ucieczki. Cutscenka: Nie ma nieba dla spryciarzy...
Pozdrawiam
Niewybrane zakonczenia - o co tu chodzi, mialy byc 4 a nie wiele - ile tych slow leo galante
Po za tym w jakim ty to pliku znalazles i czym go otworzyles?
Ludzie, jak się nie podoba to nie, Prace są tymczasowo zakończone i mam to w dupie czy ktoś chce czy nie, chwilę temu powiedziałem mojej grupie że ludzie w nas nie wierzą, dlatego prace są przerwane !!!
Czyli wszystko jasne: żadnej grupy nie ma, i jest mi głupio, że uwierzyłem. Jaką grupę obchodzi to, czy ludzie w was wierzą, czy nie? Powinniście robić swoje. Ale po tej historyjce z Antoniem, wszystkiego się można było domyślić
No i dobrze, że w końcu przestanie ten gość wypisywać takie bzdury. A historia Antonia to najgorszy pomysł jaki w życiu widziałem. Chwalmy Pana że nigdy nie powstanie....
Ludzie, jak się nie podoba to nie, Prace są tymczasowo zakończone i mam to w dupie czy ktoś chce czy nie, chwilę temu powiedziałem mojej grupie że ludzie w nas nie wierzą, dlatego prace są przerwane !!!
trochę brak logiki w Twojej wypowiedzi. Tak ogólnie to myślę, że pora wrócic do szkoły, w końcu 1 września:)
WYCELUJ W KRĘGIEL Strzelnica Napraw strzelnicę Kiepsko. Nie udało ci się trafić wszystkich celów. Gratulacje! Trafiłeś wszystkie cele. Postaraj się trafić każdy cel. Postaraj się trafić w głowę. Trening strzelecki z ruchomym celem Zaparkuj obok stacji benzynowej i zatrąb, by sprzedać paliwo. Obróć teleskop Wyjdź zza zasłony Otwórz kontuar Zamknij kontuar Wyjdź z siłowni Wejdź na sedes Obrabuj opancerzoną furgonetkę. Zamów taksówkę Włącz telewizor Wyłącz telewizor Zajrzyj pod łóżko Stwórz skrzydłowych Koktajl Mołotowa Nóż Kastet Klucz francuski Rurka Tasak Łom Pałka Butelka Wycieraczka Kij bejsbolowy Kanister Torba golfowa Zwłoki Bomba Pieniądze Miotła Misja główna: ŁOWY Misja: UCIECZKA Wendeta - poziom 1 Przeciwnik Wyścig uliczny - poziom 1 Szał blokad Dostępna szybka misja. Szybka misja ukończona. Szybka misja odrzucona. Łowca - poziom 1 Misja natychmiastowa nieudana. Zbieg - poziom 1 Niszczenie sklepu - poziom 1 Bójka uliczna - poziom 1 Zabójstwo - poziom 1 Ochroniarz - poziom 1 Bukmacher Wzgórze Tary Salon samochodowy Sklep muzyczny Artykuły AGD Delikatesy Czy na pewno chcesz się położyć? Zapisz postępy WYŚCIGI Polowanie na VIP-a Jak reagujesz? Pokaż pozwolenie na broń AUTORYZACJA NIEUDANA - WRAŻENIA PŁYNĄCE Z GRY BĘDĄ POGORSZONE Użytkownik niezarejestrowany: aby zdobyć identyfikatory użyj narzędzia rejestracji otrzymanego od 2Kczech. Błędny identyfikator: aby uaktualnić identyfikator użyj narzędzia rejestracji otrzymanego od 2Kczech. Połączenie z usługą ochrony przed kopiowaniem nieudane: sprawdź połączenie z Internetem. Musisz się zarejestrować i połączyć z usługami sieciowymi. Naciśnij start, by obejrzeć film demonstracyjny Tajny kod odnaleziony Gra pełna akcji: szaleńcze pościgi, brutalna walka wręcz i porywające strzelaniny - doświadcz ich i zostań mafiozem. Epicka opowieść o gangsterach inspirowana słynnymi filmami gangsterskimi, pełna wyrazistych postaci i widowiskowej akcji, ukazująca uroki życia mafii. Kto raz wkroczy w jej szeregi, nie opuści jej aż do śmierci. Odwiedź świat Empire Bay - fabuła gry Mafia II rozpoczyna się w latach 40. XX wieku, a całe miasto jest żywcem przeniesione z epoki - dzięki architekturze, samochodom, muzyce i strojom. W miarę upływu czasu hot rody, moda lat 50. i wspaniała muzyka pozwalają przeżyć narodziny nowej, wspaniałej dekady. Wczytaj rozdział Tryb debuggera Epizody Ekstremalny Zastanów się dwa razy, nim wybierzesz poziom ekstremalny. Będzie on olbrzymim wyzwaniem nawet dla graczy, którzy o strzelankach wiedzą wszystko. Menedżer profili Kody Ukryj interfejs Pokaż interfejs Fuchy Wezwij taksówkę Ruch kamery Ruch gracza Taksówka: pomiń kurs Taksówka: ustaw cel Taksówka: pal gumy Taksówka: zatrzymaj Taksówka: czekaj Ekwipunek / Ekran fabuły Szybka walka Szybki wyścig Przejażdżka Imię postaci Wybierz język Język napisów Wendeta Jimmy'ego Przygody Joe Żywność i napoje Przedmioty Dziennik Pub Sklep odzieżowy Zmień profil Nowy profil Usuń profil Profil: Stwórz nowy profil Cena telefonu: $%d.%02d Musisz stworzyć profil gry, by zapisywać swoje postępy. Gra utworzy nowy plik profilu. Wiele funkcji dotyczących zapisu gry... Błąd systemu trofeów, proszę opuścić grę i uruchomić ją ponownie. Przyjaciele Karta gracza POZYCJA TAG GRACZA NAZWA UŻYTKOWNIKA W tym rankingu nie ma już więcej graczy. Rankingi - Wendeta Jimmy'ego Musisz zalogować się do Steam, by otrzymać dostęp do rankingów. Zwycięzca z zeszłego tygodnia: Ta nazwa jest zajęta przez innego użytkownika. Wybierz inną.
Wywiad Przyszłość Tapeta Tapety Sycylia Więzienie
Bardzo łatwa rozgrywka - dla graczy, którzy nie mają doświadczenia w grach akcji Rozsądna równowaga między fabułą a wyzwaniem Dla doświadczonych graczy, którzy lubią trudne wyzwania Myślisz, że jesteś gangsterem? Możesz spróbować. Spore wyzwanie. Rozpoczyna szybką walkę Rozpoczyna wyścig wybranym samochodem Pozwala na przejażdżkę z wykorzystaniem zawartości do pobrania Wybierz i rozegraj pobrane epizody dodatkowe Wybierz kontrolery i zmodyfikuj ich ustawienia Ustaw widoczność podpisów, poziom trudności itd.
Zmiana fotela Strzał z wyciągniętej broni z samochodu Zmiana stylu jazdy (normalny/agresywny) Zmiana kamery w samochodzie
Wózek widłowy
Zawartość do pobrania: Zestaw Vegas Zawartość do pobrania: Zestaw Vegas Zawartość do pobrania: Zestaw Greaser Zawartość do pobrania: Zestaw Renegade Zawartość do pobrania: Zestaw Renegade Zawartość do pobrania: Mafiozo Zawartość do pobrania: Mafiozo Zawartość do pobrania: Zestaw War Hero Zawartość do pobrania: Zestaw War Hero Zawartość do pobrania: Zestaw Greaser
Zestaw Vegas Zestaw Greaser Zestaw Renegade Mafiozo Zestaw War Hero Wendeta Jimmy'ego Przygody Joe
Soczysty kebab Elegancki strój kowbojski i kapelusz Strój harleyowca Szkolny mundurek Kombinezon wyścigowy Kupon na pewne racje paliwowe
Okoruj patyk, obierz jabłko i nie tylko. Pistolet łatwy do ukrycia
Małe mieszkanie w Hunters Point Większe mieszkanie w Oyster Bay Większe mieszkanie w Uptown Ładny dom w Greenfield Wykwintny dworek w Hillwood
Zamontuj sprężarkę, by wycisnąć z silnika maksymalną moc. Nanieś wyjątkowy wzór
Niezbędne dla włamywacza Przedawkowanie kofeiny
Kup nieruchomość
Zaginiony w akcji Błyskawiczny kurs sycylijskiego Zabawa w chowanego Człowiek honoru Poczucie obowiązku Wsparcie/Poczucie obowiązku wer. 2 (alternatywa, jeśli wyjdą wszyscy razem) Szwadron śmierci Władza ludu Stary Kraj
Kupuje nieruchomości Kupuje samochód Kupuje meble Kupuje jedzenie
Gra na wyścigach psów Gra w Wendetę Jimmy'ego Gra w "Przygody Joe"