Drobny złodziejaszek
178
jimmen masz racje :) Gre da sie zrobic w taki sposob zeby byla klimatyczna to jest akurat do wykombinowania :) problem jest jednak w ludziach grajacych :) przyklad ET , gra wojenna fajnie zrobione rozne oslony mozna wybudowac wiezyczke dla snajpera itd. ale ludzie zrobili z tego zrecznosciowke i zamiast chowac sie w okopach to wolą wciskac caly czas spacje (skok) i ctr (kucanie) i biegac w lewo i prawo a myszka strzelac zeby fraga zaliczyc :) Bardzo wychwalany CS tez sprawa ma sie podobnie są zakladnicy jest sprzet dla anty teror np tarcza i zamiast organizowac akcje na budynek a np terorysta wymierzac w zakladnika jakby co to wolą kupic jak najwieksza ilosc dobrej broni na poczatku granaty i kolejny deatchmatch :) a jak czlowiek kupi sobie tarcze to jest wywalany z serwera bo to nie fair ze go trafic niemoga heh :) z Mafią byloby to samo moglyby byc np 2 bary czy tam czesci miasta ale co z tego jakby poscigi konczyly sie na tym ze 2 samochody by jezdzily naprzod do tylu naprzod do tylu zeby jeden drugiego zalatwil :) Tak czlowiek działa jesli niema zagrozenia realnego zycia :) a wiec klimatu sycylijskiej mafi doswiadczymy tylko w ksiazkach,filmach i grach (tylko w fabule ) . Jeżeli ktos sie ze mna niezgadza i twierdzi ze w multi da sie to osiagnac to niech odpowie sobie na jedno pytanie tak ogolem . Co by zrobil gdyby w Mafi 2 niebylo rozdzialow zadan tylko jeden cel : wyeliminowac Clemente , Falcone :) - mapa podzielona na regiony z glownymi siedzibami bosow . Jezeli odpowiedz brzmi kupilbym thomsona i granaty i robil wjazdy na posiadlosci to znaczy ze mam racje :) Nikt niebedzie gral nigdy na 50% swoich umiejetnosci . moj wczesniejszy przyklad z ET - po co sie chowac w okopie jezeli skutrczniej jest skakac :D ale sie rozpisalem ... :D
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej