Ciekawostki w grze...

W trakcie instalacji pokazuje nam się detektyw Norman ze strzelbą a w grze widzimy go tylko w cutscenkach bez broni.
A co do tej ciężarówki to można by spróbować MafiaCon.
Jak najbardziej MafiaConem można się tam dostać , ale jak nią wyjechać?Oto jest pytanie.
Salieri Cię dorwie
Usunąć ściane czy coś ( ja nie umiem ).
Tu pewnie trzeba zrobić coś innego. Nie sądzę żeby twórcy umieścili ten samochód tak , aby można było wyjechać nim tylko za pomocą modyfikacji. Np. w misji "Wycieczka na wieś" stoi za płotem policyjny Lassiter , ale w płocie jest "dziurka" i można tam wejść , a potem wyjechać przez płot. Tutaj też pewnie jest jakiś trik.
Salieri Cię dorwie
Da się do niej wsiąść,ale po chwili jazdy spadamy "w dół"
Obrazek
Bo materialny jest tylko fragment powietrza pod nią , a dalej już nie. Wydaje mi się , że tą ciężarówką nie da się stamtąd wydostać.
Salieri Cię dorwie
Nie wiem czy to było, ale w misji od Lucasa tam gdzie pozbywamy się samochodu, polecam wrócić nie używając samochodu (na piechotę lub maficon'em). Wtedy cutscenka z udziałem Lucasa i Tommy'ego wydłuży się.
No to mam (nie)ciekawe ciekawostki które na pewno wszyscy znają:
- w modzie CityBars meble można przestawiać za pomocą broni
- w tym modzie też wjeżdżając na parking nie słychać samochodu
- przez niektóre ściany przelatują kule z broni palnej
- czasem przy odpalaniu nie słychać dźwięku odpalania
- gdy będziemy chcieli uderzyć kijem w ścianę stojąc blisko niej uderzymy sami siebie

Bez jaj człowieku, czytałeś nazwę tematu? Ciekawostki w GRZE... a ty podajesz jakieś bugi w City Bars //dosia92

Trzy odstatnie są poza modem City Bars.
Nie sprawdzałem, czy ów ciekawostka była, ale jak w tej misji, gdzie mamy zabić Carlo, to wiecie, że po zabiciu pojawia się filmik z Morello... Sprawdzając w MafiaConie okazało się, że nie dość, że ten magazyn był na daną odległość od miejsca "mieszkania ochroniarza" , to jeszcze jest to samo pomieszczenie, gdzie zabijamy Sergia Morello Junior. To tak, jakby wycięty fragment portu.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Ten magazyn został umaszczony na tej samej mapce, aby gra nie musiała się 500x doczytywać. Co do samej cutscenki to każdy ją miał bo to jest po nieudanym zamachu na Salierego. Sergio mówi swojemu bratu że nie udała się ich próba i takie tam. A dzieje się to w porcie, bo Morello i jego goryle uczą swojego pracownika pewnych "zasad".
Jedynie w Shubercie Six można robić śmieszne rzeczy z kołami.
To znaczy powyginać je. Tak?
Salieri Cię dorwie
Tak, kiedyś w pościgu policyjnym zakosiłem policjantom Schuberta, ale to był zły wybór:
1.Schuberty Six Extra były ode mnie szybsze.
2.Tak mi powyginali i powygniatali koła że nie dało się jechać. :mrgreen:
Ciekawostką małą jest to, iż np.: jak jest zakończenie w misji Śmietanka na kawie z tym, jak Morello wypada z mostu, to jeszcze ukazuje się nasz samochód... a potem widać, iż Tommy wrzuca bieg we wnętrzu Falconera...
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
W misji "Omerta" , Joe Idiota mówi , że Franka trzymają w jakimś domu w Oak Alley czyli Oakwood. Czyżby kiedyś Oakwood miało mieć nazwę Oak Alley?
Salieri Cię dorwie