Ciekawostki w grze...

Takie ściany są w całym mieście ;-) .Tak zwane niewidzialne ściany.Przepraszam z OT.
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Rnaki nic nowego nie wniosłeś :)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Cukier napisał(a):
Rnaki nic nowego nie wniosłeś :)

Szkoda, ale próbowałem :mrgreen:
W modzie z tego tematu:http://mafiatown.gram.pl/forum/cosa-nostra-beta-t1249.html
Nie podmieniałem folderu tables[są w nim wszystkie napisy z gry] i odpaliłem moda.Na dole ekranu pisało że witamy naszych stałych słuchaczy,a potem coś o czechach i niemcach :-o .Ten tekst jest z oryginalnej mafii ponieważ nie podmieniłem wyżej wymienionego folderu.

Leo Galante
Yyy... to na pewno dobry temat Dawid oraz czemu napisałeś to samo w aż dwóch tematach?
Tak, tak, ten tekst bodajże miał się znaleźć w finalnej wersji. Nie wiem jednak w jakiej sytuacji miało by się to pojawić.
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Yyy... to na pewno dobry temat Dawid oraz czemu napisałeś to samo w aż dwóch tematach?
Temat raczej dobry bo to tekst z oryginalnej mafii.W dwóch tematach:
-W temacie o modzie pisałem że mod średni i dodatkowo to napisałem.
-W tym temacie bo to tekst z mafii.
Mafioso napisał(a):
Tak, tak, ten tekst bodajże miał się znaleźć w finalnej wersji. Nie wiem jednak w jakiej sytuacji miało by się to pojawić.

To że witamy mieszkańców lost heaven to jeszcze mógłby być w grze ,ale że delagat z Czech jedzie do Niemiec,
troche dziwne.Może nie odkryty easter-egg.

Leo Galante
Jeśli mamy min. 90% życia, możemy (od strony Wyspy Centralnej) wspiąć się na most Giuliano (za barierką) i "wskoczyć" do miejsca na ogół zamkniętego. Jeśli będą problemy zaznaczę to na mapce/screenie.

Pozdrawiam,
Rnaki
Chodzi może o podwórko warsztatu Lucasa?
Nie, nie, nie. Chodzi o miejsce na Central Island. Takie pod mostem. Za sklepami. Chwilkę, bo jestem na laptopie, zaraz pójdę na stacjonarny i dam Wam screen.

EDIT:

Niestety, nie mam odpowiedniego programu. Screen'a nie będzie!