Ciekawostki

pewnie masz w folderze z Free Ride paczkę z DLC, sam taki miałem
Obrazek
@UP
coś mi szwankuje i 2 razy dodał mi się post, bardzo przepraszam :-( dlatego napiszę kolejną ciekawostkę:

W bloku gdzie mieszka mama Vito na najwyższym piętrze mieszka gość z nazwiskiem "Malina" xD
Obrazek
Tak są bo mam , ale nie ma tego wojskowego płaszcza jest : strój z 10 rozdziału , strój z rozdziału 4 , strój więzienny , strój z rozdziału 1 , strój z rozdziału 11 ale za cholerę nie ma tego z rozdziału 2
michciu96 napisał(a):
ściągnijcie sobie "War Hero Pack" i crack'a xD

W War Hero pack nie ma tego plaszcza. Jest ten stroj tylko, ze bez plaszcza. A drugi to mundur wojskowy z czapeczka i medalami.

Edit:
Heh... Przechodzac dzisiaj Mafie po raz kolejny odkrylem cos ciekawego. A mianowicie, kiedy mamy rozdzial w wiezieniu poznajemy Leo oraz jego ochroniarza Pepe. Ostatnia cutscenka w owym rozdziale pokazuje jak Leo smazy jajecznice, a potem padaja slowa "Come on, taste it, Pepe". Uslyszawszy te slowa odnosze wrazenie, ze jest to ten sam Pepe, ktory byl w pierwszej czesci Mafii i prowadzil restauracje, do ktorej Salieri zabral Toma na obiad.
To by było mocno pokopane, Pepe z jedynki jest to starszy łysawy jegomość, ma mocno włoski akcent, w dwójce mamy gburowatego osiłka koło trzydziestki.
Poza tym proponowałbym powstrzymywać się od pisania postów o ciekawostkach w modach lub błędach w podstawowej wersji gry. Albo dać oddzielny temat na bugi- bug a ciekawostka to 2 różne rzeczy ;)
Ciekawostka z Jimmy Vendetta:

Tuningując w garażu na maksa karawan pogrzebowy na jego chłodnicy pojawia się zajefajna czaszka :)
Tak samo tuningując Chevroleta combi na chłodnicy pojawiają się bycze rogi :-)
Również ciekawostka lub małe niedociągnięcie autorów gry:

Mafia 2 - Gdy zabijemy Dereka to w następnym rozdziale i tak możemy go odwiedzić w biurze w dokach :shock:

Derek wtedy mówi, coś w tym stylu: Przykro mi Vito ale w tej chwili nie mam dla Ciebie pracy :mrgreen:
"Ukryta" scena po ukończeniu rozdziału z więzieniem :)

Obrazek
Ciekawe bardzo :-P :-P
Naprawdę ciekawe.Jurass,skąd go wziąłeś?Może Eric był milszy w wersji alfa?:D
Obrazek
Ja już o tym napisałem wcześniej :
Darek331 napisał(a):
Gdy w rozdziale 7 idziemy do Joe to możemy pójść do Domu Franczeski tam gdzie mieszkała Mama Vito i będzie przerywnik filmowy
O! A myślałem ,ze byłem pierwszy :))

@Soberat

"Znalazłem przypadkiem ukrytą scenkę w Mafii II. Po ukończeniu rozdziału z więzieniem, idziemy do domu zmarłej już matki i pojawia się owa cutscenka. Kto wie, może w grze jest jeszcze więcej takich scenek..." - opis filmiku.
Obrazek
Jurass:Sorki,nie czytałem opisu:P.Za chwilę sobie ją zobaczę:P
Obrazek
Ja odpaliłem sobie 9 rozdział jeździłem sobie po mapce i pojechałem do tego domku z demka mafii patrze a tam się da zadzwonić do drzwi...