Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Steve Harris, basista Iron Maiden. Ujecie ciekawe, rozmiar już nie zbyt. Cały avatar całkiem całkiem. Dam 8/10
Bruce Dickinson, wokalista Iron Maiden. osobiście ich nie słucham, ale avek wygląda fajnie, ramka tylko mi się nie podoba, ale dam 8/10
Obrazek
Im nowszy avatar tym mniej mi się podoba. Jak się dowiedziałem jest to Robert M, który to tworzy muzykę. Wygląda jak kawałek wycięty z obrazka, brak ramki i innych dodatków. Daję 5/10.
Wróć do avatarow z kobietami!
Obrazek

Avatar Mordora ma niezwykle szpetną... mordę :-P
Pasuje do nicku, ma wielkie M na facjacie i wygląda na takiego, którego lepiej nie wkurzać.
Świetna sprawa, zatem masz ode mnie 10/10.
Obrazek
@Mordor Postanowiłem, że ten avak będzie minimum do końca tygodnia. Obiecałem też Kevinowi, że następny będzie Tomuś Jacyków, więc na kobitkę sobie poczekasz xd
Murzyn, którego coś bardzo rozbawiło 8/10, bo już kilka razy się z tym avkiem spotkałem na innych forach :))
Obrazek
Owłosiony chłopak z czapeczką jest słaby daje 3/10
Obrazek
@UP Weź mnie nie wkurzaj...
No cóż, nie jestem fanem motoryzacji, a szczególnie tej starej.
Na dodatek nie ma żadnych dodatków, ramki...
Daję mocno zawyżone 4/10
Obrazek
Jakiś kurczak z karabinem ;-) . Dam 6/10
Obrazek They never fight alone...
Daje 9/10
Obrazek
Kolejne autka, pewnie mikrusy a mnie się czepiają, że ciągle zmieniam avki
Kształt nie ciekawy 6/10
Obrazek
No panie jakie były to były , ale nie najgorsze , a brodaty chłopak .... Niestety 3/10

Dlaczego napisałeś coś tam malutkimi literkami? I tak lupą rozczytałem.
Salieri Cię dorwie
jakaś starsza pani 6/10
Za niedługo oceny chyba będą wyglądać tak:
10/10

7/10

Wysililibyście się trochę i napisali chociaż kilka słów więcej.

Na avatarze Karola widnieje logo Linkin Parku, którego słucham, ostatnio coraz mniej, jest to bardzo dobry zespół. Avatar jest dość prosty, po prostu samo logo, dlatego daję tylko 6,5/10
Carl5Z napisał(a):
Dlaczego napisałeś coś tam malutkimi literkami? I tak lupą rozczytałem.

Żeby Ci utrudnić życie :)) a w avku lepiej prezentuje się Robert M, niż jakieś medium z ameryki...
Co do avka Mordora już się wypowiadałem, a może i nie. Pasuje on do nicku, ładna rameczka, podpisik, elegancko
8/10
Obrazek
Tak myślałam, że to był Robert M. Nawet fajny avatar, ale miewałeś lepsze (np. ten gość w okularach), ale dam 7/10 :)

Przy okazji - naprawdę pamiętasz ile miałeś avków?
Obrazek