Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Fajny ptaszek-wojownik, do tego migający nick, dam 9/10.
Sergio z Mafii, w czarno białej kolorystyce pasującej do lat w których żył. Przydałaby się ramka :))

7/10.
The Stig. Co tu dużo mówić bardzo mi się podoba, jest ramka, jest wyraźny. 10/10
Fajny avek co tu dużo mówić 10/10
Cytaty:
1.
Joe - "Rany! Ile ich tu jest!"
Vito - "Tu musi być jakiś tunel do Chin."
2.
Henry- "Zabierzcie mnie do El Grecko"
Joe- "Do tego malarz ?"
@UP Możesz chociaż raz się wysilić? :roll:
Na Twoim avku widzimy piec i podpis.Niestety, piec trochę przysłania literę "k", przez co "k" wygląda jak "h". Po za nickiem do avatara nie ma żadny dodatków(czyt.ramek itp.). Sam avek nie jest zbytnio pociągający, więc dam 4
Obrazek
Niezła jakość, jest animacja, dam 10/10
Obrazek
Mmm... fajna laska. I to mi się podoba :mrgreen: 10/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Al Bundy 10/10 :mrgreen:
Obrazek
Nowy avek, nowa pani, też ładna. Fajny avatar, podoba mi się :) 10/10
Parszywa morda ;-) Jak na Mordora przystało. Avatar charakterystyczny, podoba mi się. Dobrze współgra z nickiem. daję 8/10.
Obrazek
Marylin Monroe <3
11/10
Obrazek
Gorący towar, nie ma co :mrgreen: Zawsze mi się na tym avku przeglądarka zatrzymuje :)) 10/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
RG13 napisał(a):
Al Bundy 10/10 :mrgreen:

Co do laski, to Jessica Alba :)) Polecam obejrzeć "Maczete" nie wiem czy jeszcze grają w kinach, a jesli nie od czego są torrenty :mrgreen: To co ona tam gra 8-)
Obrazek
Nowy avek, bardzo fajny. Daję 10/10 :-)
Jakaś kobieta, lekko roznegliżowana. Mały avek, dobrze widoczny ale nie idealnie. Ogólnie nie przypadł mi do gustu, dam 4/10.

RG13 napisał(a):

Co do laski, to Jessica Alba :)) Polecam obejrzeć "Maczete" nie wiem czy jeszcze grają w kinach, a jesli nie od czego są torrenty :mrgreen: To co ona tam gra 8-)

Nie po to Rodriguez tak się napocił przy tym filmie abyś teraz namawiał ludzi do ściągania go przez torrenty czy inne gówno. Od wydania kilku złotych na tak dobry film chyba jeszcze nikt nie zbiedniał. Jeżeli nie grają to poszukajcie sobie wydania DVD. Przepraszam za lekki offtop, po prostu nie lubię takich zachowań.
muore il bandito, la mafia vive