Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Awatar Albert302.. bardzo ładny, Joe w swojej hawajskiej koszuli w ładnej ramce. Na dole napis MAFIA II. Bardzo mi się podoba, ale zmieniłbym kolor ramki na czarny :mrgreen:

9/10.
Ładnie przedstawiony Aston Martin, ni za kolorowy, ale jest OK. Dobrze rozmieszczony podpis. 8/10 ;)
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Albert302 muszę Cię wyprowadzić z błędu, to nie jest motor crossowy tylko żużlowy ;)
a dosyć intrygujący avatar kolegi z góry oceniam na 6/10
A Twój awatar jest dobry, kolorowy, w dobrej akcji przedstawiony pojazd... wyraźny
8/10
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Buźka zrobiona w Paincie, 5/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Quatrox napisał(a):
Awatar Albert302.. bardzo ładny, Joe w swojej hawajskiej koszuli w ładnej ramce. Na dole napis MAFIA II. Bardzo mi się podoba, ale zmieniłbym kolor ramki na czarny :mrgreen:

9/10.
@up: Nie oceniaj drugi raz ;-) .
Brytyjska bryka, Aston Martin. Ładnie dobrany avek pod względem kolorystyki. Ponieważ mam sentyment do Astonów Martinów i do Bonda, daję 10/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Ładny avatar - świetny awtomobil, zarówno rameczka jak i podpis są. Bardzo dobre jest to, że ogólna kolorystyka nie gryzie się ze schematem kolorów MafiaTown. Jeden z ciekawszych na forum. Stawiam na 9/10.
EDIT: Albert, akurat odpisywałem Quatroxowi, więc nie będę oceniał drugi raz Twojego avka :-P
Obrazek
to może ja to zrobie zeby to jakos ogarnac bo twój i tak ocenialem :) Avatar przedstawia Joe jedna z ciekawszych postaci Mafii 2 :) Ogolem jest dobry ale zbyt pospolity jak na te forum :) oceniam 8/10 :)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Zabity Kenny i ten słynny napis "They killed Kenny!". Makabra, ale ujdzie. 8.10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Nie znoszę animowanych avatarów. Tak już mam. Jeszcze nędzna jakość obrazu... Ten avek jest

Stąd ta ocena...
Obrazek
Siema Eniu, dobry mudżin

Chyba nie muszę komentować tego gościa z rozdziabaną mordą i w bodajże słomianym kapeluszu (jeśli mnie wzok nie myli). To poprostu koleś GIT pierdoli zasady i nie jest frajer

Avek jest przezajebisty ale to pisałem "kiiilka" postów wyżej
Bruce Dickinson ? Bardziej kojarzy mi się twój avek z logiem revolty :)
Wiesz ten chuligan który trzyma w łapie kwiaty :)

P.S 7/10 nie jestem w tych klimatach :)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Postać z anime (nie wiem kto to, nie oglądam tego) z.. eee.. RPG? :mrgreen:

do tego ramka + podpis, ładnie się prezentuje. 8/10.

Revy z Black Lagoon ;) I tak to jest RPG ^^
Twój avatar to taki zwykły samochód. Nic niezwykłego, ale pasuje kolorystycznie do szaty graficznej Forum. Oceniam go na 5/10, gdyż nie lubię motoryzacji. :-)