Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Soberat napisał(a):
Nowy avek,fajniejszy o wiele od poprzednika.Ale od sedna.
Joe,napis i ramka,nic specjalnego,ale dam 7,bo jednak jest fajny

P.S.Sergio:nie offtopuj ;-)
Obrazek
Mi się ten avatar podoba :-D fajny ptak waleczny, tylko ten podpis soberat nie pasuje mi tutaj za bardzo dam 9/10 bo jest to bardzo dobry avatar.
XtravaganZa napisał(a):
Nie, no litości... głupi pampers który
napierdziela(klaszcze) jak poje***ny

Do forum pasuje jak wół do karety. Generalnie, to moja wypowiedź będzie podobna do pierwszej w tym temacie (tylko, że nie zobaczycie avatara Rnakiego, bo Go już tutaj nie ma.
Co za tym idzie, ocena będzie taka sama - 1/10.

Co... nie pozwalasz mi mieć takiego avatara, jakiego chcę?! Nie musi być śmieszny, zabawny, normalny, ruchomy lub nieruchomy... nie Twoja sprawa, jaki mam Avatar, abym miał, a jak Ci przeszkadza, TO USUNĘ I NIGDY MNIE NIE ZOBACZYSZ Z AVATAREM...
Co do osoby powyżej ładnie, chodź trochę niewyraźnie przedstawiono team MT.pl :) jest kolorystyczny...
Moja ocena to 7.5/ 10
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Fajna minka, ale zrobiona w Paincie i trochę mało kolorowa. Dam 6/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Józef Stalin podpisujący jakieś papiery, fajnie to wygląda ale żeby zaoszczędzić na KB to widać że i jakość słaba. Pomimo tego dam 8 za to że animowany avek :D
W bardzo pięknej pozycji przedstawiona sławna osoba... daję 9/10
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
uśmiechnięta buźka- fajny, śmieszny, tylko szkoda że trochę przycięło mu usta :-)
8/10
Przypomina mi Roberta De niro :) niewiem dlaczego ale tak . Ocena 9/10 :)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Ładny gif, w którym przedstawiono znanego bohatera :)
Kolorowy, śmieszny
9/10
Obrazek
Problemowicz napisał(a):
Co... nie pozwalasz mi mieć takiego avatara, jakiego chcę?! Nie musi być śmieszny, zabawny, normalny, ruchomy lub nieruchomy... nie Twoja sprawa, jaki mam Avatar, abym miał, a jak Ci przeszkadza, TO USUNĘ I NIGDY MNIE NIE ZOBACZYSZ Z AVATAREM...

WTF??!! :shock:

Co do avatara, to jest już zdecydowanie lepiej. Choć ma ucięty uśmiech i jakieś zacieki (?) koło nosa i oczu, to jest nawet śmieszny. Może to puste, tępe spojrzenie? Jak to się mówi, jest "lekko uśmiechnięty" :lol:
6/10
Obrazek
Słynny Murzyn z MT.Teraz dodana ramka,chyba że byłem ślepy i jej nie widziałem.Daję dychę
Obrazek
Fajny ptak 9,6/10
+Mafia 2
Logo MAfii 2 ktore uwazam za bardzo udane 10/10
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Kenny i wszystko jasne :) 4/5
Motor crossowy podczas zakrętu, 7,5/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes