Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Fajna panienka 10/10 :-D
Obrazek They never fight alone...
Teraz jak już dowiedziałem się kto to jest na tym avatarze, wiec mogę zaszpanować.

Na avatarze widzimy Henry'ego Tomasino, jednego z głównych postaci w Mafii 2.
Jest to avatar w stylu anime, wiec twarz naprawdę nie zdradzała kto to jest.
Jak dla mnie sam avatar jest zbyt jasny, nie widać dobrze twarzy na tym jasnym tle.
Brak ramki czy jakiegoś tekstu nie jest jakąś dużą wadą tego avka.

Po za tym że jest (jak dla mnie) zbyt jasny, dam 7/10
Nie jest zły. 10/10
Salieri Cię dorwie
@UP: Ale argumentacja... :roll:

Co do Twojego avka, to... no cóż... stary babsztyl z kurzajkami na twarzy. Do tego, wydaje się być "lekko uśmiechnięta".
Summa summarum, niezbyt seksowna :-P 5/10
Obrazek
Avatar XtravaganZy jest chyba najlepszy na całym forum :-D Murzyn w słomianym kapeluszu z szeroko otwartymi ustami. Bardzo śmieszy i świadczy o dużym poczuciu humoru posiadacza. Co tu dużo pisać, 10/10!

Szczerze mówiąc, nawet Murzyn z avatara Xtry jest ładniejszy od tej wiedźmy na avku Carla5Z :]
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Uwielbiam uśmiech Al'a Bundy'ego. Człowiek który w jednym meczu zdobył cztery przyłożenia (chyba że było to jakoś inaczej), no i jego słynne wkładanie ręki w spodnie. Postać epicka, ale avatar kojarzy mi się głównie z Bananmaćkiem, który przez długi czas miał w swoim avku pana Bundy'ego.
Dam 8/10.
muore il bandito, la mafia vive
XtravaganZa napisał(a):

Co do Twojego avka, to... no cóż... stary babsztyl z kurzajkami na twarzy.
Summa summarum, niezbyt seksowna :-P 5/10

To Ty jeszcze nie widziałeś starej baby.

Co do avataru powyżej , pan w masce i z ogniem za plecami nie jest w moim guście , ale wygląda dobrze więc 10/10.
Salieri Cię dorwie
RG13 napisał(a):
Kiepska jakość, avek mały, pani niezbyt urodziwa
6,5/10
Obrazek
Piękna Andzia... kolorystyka też w porządku. 10/10
Avatar nawet fajny, ale kiedyś miałeś taki zaj***sty, ruchomy. Ale za ten mogę spokojnie dać 8 ;)
Obrazek
Jakiś koteczek ( mam nadzieję , że podczas robienia zdjęcia nic się nie stało dla zwierzątka ;-) ) 10/10
Salieri Cię dorwie
Chyba pomyliłeś avatary.

Co do twojego avka, jest mały, przedstawia jakąś kobiete w starszym wieku, nie jest ona atrakcyjna (przynajmniej nie dla mnie). Ogólnie nie podoba mi się, dam 2.
muore il bandito, la mafia vive
Twój też mi się nie podoba , ale dam 10/10.
Salieri Cię dorwie
@UP: Fajnie oceniasz. "Nie podoba mi się, ale dam 10/10". Jak ci się nie podoba, to czemu dajesz maksymalną ocenę? Po drugie odkąd bawisz się w tą grę ani raz nie dałeś oceny niższej niż 10/10.

Co do twojego avatara to nie podoba mi się, jest mały, brak ramki i czegokolwiek innego, widzimy tylko jakąś babcię. 3/10
Nie wiem co to za koleś, ale dam 5/10 :-D
Obrazek They never fight alone...