Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Henry mierzący z pistoletu. Takie avatary bardzo mi się podobają, 10/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Henry celujący w nas. Wszystko fajnie, niczego nie brakuje, podoba mi się, 10/10

Mmm uprzedził mnie ;d

Al Bundy, już nawet wiem gdzie się patrzy
Obrazek

Fajny avek, daję 9.5/10
RG13 napisał(a):

Co do laski, to Jessica Alba :)) Polecam obejrzeć "Maczete" nie wiem czy jeszcze grają w kinach, a jesli nie od czego są torrenty :mrgreen: To co ona tam gra 8-)

Nie po to Rodriguez tak się napocił przy tym filmie abyś teraz namawiał ludzi do ściągania go przez torrenty czy inne gówno. Od wydania kilku złotych na tak dobry film chyba jeszcze nikt nie zbiedniał. Jeżeli nie grają to poszukajcie sobie wydania DVD. Przepraszam za lekki offtop, po prostu nie lubię takich zachowań.

Przecież napisałem, żeby pójść do kina, ale nie daje pewności czy nadal grają, bo film wyszedł już jakiś czas temu. Ciekaw jestem gdzie znajdziesz wydanie DVD filmu, który wyszedł 1,5 miesiąca temu do kin (biorę pod uwagę premierę w Polsce). Jeśli uważasz, że jestem ostatnim złodziejem i napisanie propozycji, pójść do kina lub ściągnąć z torrentów, jest karygodne, to najmocniej przepraszam.
Skan biletu -> http://img441.imageshack.us/img441/2932/obrazyb.png
Obok dałem mój nick na kartce, żeby nie było.
Soryy, za ten offtop, ale nie chce, aby uznawano mnie za złodzieja. Co do avka hmmm. pasuje do nicku, niezła jakość, ale piekniejszego osobnika nie mogłeś chyba znaleźć :)) dam 7/10
Obrazek
Piękna kobieta, aktorka Jessica Alba. Fajny avek, widać użytkownik jest jej fanem. Kobieca twarz może mylnie wskazywać płeć usera. Avatar podoba mi się mimo, że jest bardzo prosty (sama mam podobny). Daję 8/10.
Obrazek
RG13 napisał(a):
Marylin Monroe <3
11/10

Ja jestem fanem każdej pięknej kobiety :))
Obrazek
Jessica Alba, fajny avatar, choć dość prosty. Daję 8.5/10
Ach świetny avatar. Uruk-Hai z Władców Pierścieni. Widać że jesteś fanem tego filmu. Nie ma co tu dużo gadać: 10/10!
Obrazek
Takie coś eee dziwne. 6/10 za kreatywność

@Down
To tylko przejściowy avek. Jak wymyślę coś fajnego to zmienie ;-)
Obrazek
Cóż, pierogi 5/10 (bardziej podobał mi się poprzedni avek).
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Joe w swojej hawajskiej koszuli w ładnej ramce. Napis chyba niepotrzebny. 9/10.
Dean Winchester z "Nie z tego świata" ukazany z profilu. Ładnie, ale troszkę za ciemny avek, 9/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Nie najgorszy 10/10
Salieri Cię dorwie
Hmm myślę, że jak ktoś nie ma avatara to może sobie odpuścić zabawę. Nie oceniam, bo nie mam czego.

Btw: dopiero teraz sobie przypomniałem i wątpię, żeby ktoś to przeczytał: ten Uruk-hai nie miał na twarzy "M", tylko białą dłoń, znak Sarumana ;)
@Up: Obrazek

Avatar Mordora ma niezwykle szpetną... mordę :-P
Pasuje do nicku, ma wielkie M na facjacie i wygląda na takiego, którego lepiej nie wkurzać.
Świetna sprawa, zatem masz ode mnie 10/10.
Obrazek
Jeden z moich ulubionych avatar'ów na MT, murzyn z rozdziawioną paszczą ( :-D ), 10/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes