Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Co tu dużo pisać, to mój (i zapewne nasz) ulubiony "murzyn" na MT. Teraz w większym rozmiarze.
Otwarta gęba i te jego "pełne uzębienie" miażdży. Daje 10 :))
Nawet fajny. Czarno-Biały klimacik xD 6/10
Taki dziiiiwny. 7/10
nawet nawet... 8.5/10
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Czytając wasze "oceny" avatarów aż mnie krew zalewa

"nawet nawet..."
"Taki dziiiiwny. 7/10"

Ludzie czy was nie nauczyli w szkole rozwijać swoich wypowiedzi??
Bo te posty co są napisane nad moim to tylko wierzchołek "góry lodowej" takich postów.
Dobra starczy tego offtopu.

Do sedna:

Klaskający ludzik, niby wszystko fajnie ale jak dla mnie to jest za jasne. Wiem że avek nie jest samodzielnie robiony i nie oczekuje nawet jakiejś istotnej zmiany w nim. Według mnie również sama animacja tego avatara jest troszkę za szybka, koleś napierdziela(klaszcze) jak poje***ny. Rozmiar avka jest w sam raz, nie za duży :) i nie za mały. . Pomimo tych wad co podałem wyżej, dam śmiało 8/10

Proszę o równie treściwą ocenę.
Na avatarze widoczny jest niejaki Bruce Dickinson, angielski wokalista heavymetalowy. Sam avatar nie jest zbyt barwny, w końcu to odcień sepii. Ale postać ujęta jest w doskonałej pozycji. Dam 9/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Nie wiem, czy dobrze mówię, ale to chyba Stalin (?)...
A lubię czasy II wojny światowej oraz PRL-u...
Avatar no... (i tu WZÓR DOSI) Kolorowy, ruchomy, interesujący, ładny, niepasujący do dzisiejszych czasów, średnich rozmiarów, fajnie wygląda osoba z fajką starszej wersji, więc daję 9/10
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Nie, no litości... głupi pampers który
napierdziela(klaszcze) jak poje***ny

Do forum pasuje jak wół do karety. Generalnie, to moja wypowiedź będzie podobna do pierwszej w tym temacie (tylko, że nie zobaczycie avatara Rnakiego, bo Go już tutaj nie ma.
Co za tym idzie, ocena będzie taka sama - 1/10.
Obrazek
przypomina mi malpiszona :D na 1 rzut oka wyglada na rasistowski :D ciekawe powiazanie murzyna z wygladem małpy :D 8/10
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Śmieszny avatar, gdy na niego spojrzę pojawia się uśmiech na mojej twarzy. Daję 8/10 ;-)
Nie wiem kto to jest, ale z nicka wnioskuje że to Sergio Morello :)) Biało-czarna kolorystyka, pasująca do czasów w których ta postać żyła.

7/10, za brak ramki.
9/10.Lubie ten samochód.
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)
Brak - Ale dam 10/10 ^^
Obrazek
Quatrox napisał(a):
Nie wiem kto to jest, ale z nicka wnioskuje że to Sergio Morello :))

To chyba on:D

A ramka niedługo będzie:D
Don Sergio Morello w twarzowej pozycji, 10/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes