Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Inspektor Harry Callahan jest zajebisty!
10/10 co by nie było! :D
Obrazek
Smieszny Avatar, lekko dający do zrozumienia, że o zęby należy dbać codziennie, do tego przeplatający się obrazek jakiegoś typa, który wygląda jakby był po wypiciu szklanki soku z cytryn.

7/10
Obrazek
Na avatarze Grishy przedstawiony jest jakiś rapujący mięśniak. Kolorystyka niezła, avatar może się podobać,
dam 8/10.
Nie bardzo wiem kto to, ale zdaje mi się że to jakiś wokalista rockowy. Nie jestem koneserem tego gatunku muzyki, więc nie wiem. Ale ładnie się prezentuje, 8/10.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Agent Smith we własnej osobie w chwili przejęcia kontroli nad Wyrocznią w Matrixie. :mrgreen:
Obrazek duży i ładny- 10/10
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Pepe dziobak w jakimś robocie. Mnie się to nawet podoba :)) 8/10
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Stary ale jary,Payne.9/10
Stary, oklepany motyw z Pulp Fiction. Podoba mi się jedynie dlatego, że przekazuje jego agresję :P 6/10
Zawsze jest jakiś pierwszy raz. - Don Salieri
Stary tramwaj, nie trafia to do mnie 3/10
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Max Payne <3 Z czystym sumieniem dam 9+, brakuje tylko jakiejś rameczki.
Obrazek
W avatarze Soberata widoczny jest gif ze snajperem, który strzela do kogoś i nie może trafić. :-) Swoją drogą ciekawe ile ten karabin ma naboi :-F Avatar oryginalny, ma u mnie 8/10
nie wiem kto to, wygląda jak wokalistka Dead Can Dance po obcięciu włosów. Lubie te klimaty, ale twarz nie pasuje mi do nicku Sergia. 7/10
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Ciekawy,wygląda mi trochę jak z jakiegoś JRPG.Pasuje do nicku :-) .Jednak stary był troszeczkę lepszy.
8/10
Zgaduję, że to ten typek z filmu Faceci w Czerni :mrgreen: Nie wiem dokładnie, nie znam się na filmach. 8/10
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Zwykły napis z niewiadomo czym w tle. Średnio mi się podoba. Dam piątkę.

U mnie zawitał mangowy Songo :-D