Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Ray Charles - ciekawy avek ale zupełnie nie pasuje do wizerunku który sobie tutaj wyrobiłeś, if you know what i mean... 6/10
Obrazek
Obrazek
Słynny już murzyn został wzbogacony o nową twarz, która kojarzy mi się wyłącznie z pewnym upośledzonym dzieckiem, które niedawno opuściło nasze progi. Taki dodatkowy smaczek, który potrafi rozbawić. Ogólnie całość jest dobra.

10/10
muore il bandito, la mafia vive
Avek przypomina Dementora z Harrego Portiera- ładnie wzbogacony o podpis
10/10
p.sDzięki niebiosom Xtra że wróciłeś do starego avka (tamten przychlast z paraliżem twarzy był odrażający- mam nadzieję że to nie byłeś ty :D )
Mudżin u którego jest więcej japy niż zębów
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Jak na razie nie zmieniłeś avka ;-) . Mógłby być lepszy(z racji tego iż według mnie nie pasuje do klimatu forum),no... ale i tak nie jest zły, 7/10
Obrazek They never fight alone...
Stary dobry Michael Corleone, wciąż trzyma fason. Pasuje jak nic do klimatu strony. Oceniałem go już chyba milion razy, więc w sumie nie wiem co jeszcze można dodać. Chyba to, że jest zajebisty :-P

10/10
muore il bandito, la mafia vive
Bardzo stylowy avatar! Nie mam zielonego pojęcia kogo przedstawia (wydaje mi się, ze to jakiś MARVEL®)
Jest popisany ładną czcionką, krzyż pasuje do Mnicha i budzi pewien lęk :-F
Znalazłem go z nóżkami, także jest w pełni rozwinięty, hehe :)
10/10
Obrazek
Oczywiście jako avek wciąż pozostaje murzyn pokazujący swoje ząbki. Została dodana jednak do tego pewna gęba, która przypomina mi kolegę, ale to już nie ważne :-F . Co jak co, daję 9/10.
Obrazek
Gra stoi, więc ożywiam ;-)

Ciekawy avek Czar Face'a. Ładna kolorystyka, daję 9/10
Obrazek
Coś Ty zrobił? Kultowego Ala na nieurodziwą rudą babę zamienić? Ojojoj... :-F
Nie, no słabo to wygląda.
5/10
Obrazek
Xtra, spokojnie juz zmienił :mrgreen:
A co do twojego avka- skąd go wziąłeś??
Ocena jak zawsze 9/10 ;-)
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Jakiś robocik z bajki, nie wiem skąd to to jest, ale fajne, kolorowe, a masz DZIEWIĄTKĘ ;-)
Jaś Fasola. Avatar co prawda w słabszej jakości i nie standardowych wymiarów, ale to w końcu "Mr. Bean" wiec można mu pozwolić na takie cuś. Tak czy siak ma ode mnie mocne 8/10 :D
Zdjęcia jakiejś fajnej, rudej laski. Podoba mi się, więc daję 10/10 :-D
Nooo, jest git :D
10/10
Dobrze, że wróciłeś do avka, tylko jakoś rozciągniętą twarz ma - proporcje nie te co trzeba :D
Obrazek
@up:

Zaaawalisty :D
10/10
"Człowiek, który walczy z potworami musi uważać by sam się nim nie stać"