Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Dokładnie :-) Jak chcesz sobie jeszcze bardziej powspominać to polecam włączyć AXN Spin od pon. do pt. o 15:25 lecą dwa odcinki, od 10:45 powtórki z poprzedniego dnia. Jeśli oczywiście masz ten kanał, dostępny jest on w pakiecie Extra HD Cyfrowego Polsatu, Cyfrze+ i Telewizji TOYA. Ja osobiście jak po prawie 10 latach natknąłem się przypadkowo na opening GT w POLSKIEJ TELEWIZJI to o mało co się nie popłakałem, ahh RTL7, cholera to były czasy.
:-D :-D :-D
Wiem, na pomysł odświeżenia sobie DB wpadłem kilka dni temu ;) AXN Spin niestety nie mam, ale oglądam sobie Dragon Ball Z w internecie, obejrzałem już 55 odcinków ;) Kiedy skończę DBZ, wezmę się za GT, bo ta seria to połowa mojego dzieciństwa :)) I faktycznie, po usłyszeniu openingu GT po tylu latach, aż ciarki pojawiają się na plecach i łezka w oku się kręci...

Zbyt sentymentalny jestem, aż sobie na offtop pozwoliłem ^^ Ale dość, kończmy gadki nie na temat, wracamy do zabawy :)
Jak wracamy, to wracamy ;) .

Avki Nivenera chyba od początku przygody z forum przedstawiały Morpheusa. Tak czy inaczej, avek powyżej jest dalej utrzymany w mrocznym klimacie, przez co go bardzo lubię. Radziłbym Ci dać bardzo cienką, białą ramkę. Avatar oceniam na 9.5/10 . :)
Obrazek
Ten clown przypomina mi moją profesorkę :-F
daję 8/10 bo nie ma full rozmiarów (zwłaszcza w szerokości)
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Glukkon7! Twój avatar jest trochę smieszny (Pepe dziobak) ja bym dał 6/10 :mrgreen:
Avek z działu download ze strony 2K. Jakość ma lichą, nie jest osobliwy tylko banalny. Takich avków z logo Mafii II jest na MT kilka(naście?).
4/10
Obrazek
Bardzo śmieszny avatar który chyba może rozbawić :mrgreen: . Daje 7,5/10
Heh, fajny! Zdecydowanie lepszy niż masowe logo Mafii II :D
9/10
Obrazek
po prostu uwielbiam ten avatar! Za każdym razem gdy widzę ten rozdziawiony pysk to humor mi się poprawia 10/10
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Hades twój avek zawsze kojarzy mi się z God of War :)
Fajny i kolorowy 9/10
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Hm, jakiś kurczak w jakiejś zbroi :-D , nie wiem kim on jest, ale fajny avatar. Daję 7/10
Obrazek They never fight alone...
Once again... :)
Twój avatar jest zajebisty! Nieraz pisałem dlaczego, zatem obejdzie się tłumaczeniem.
10/10
Obrazek
Sztandarowy avatar strony, maksimum punktów, wszyscy znają otwór gębowy Xtravaganzy :-F
Hmm... ciekawy avatar, fajna kolorystyka. Niestety nie rozpoznaję pana na zdjęciu, ale chyba nie chciałbym go poznać ;) 8/10?
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Joker... hmmm nawet fajny ale bez karty i większe zbliżenie na twarz, byłoby lepsze. 8/10
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT