21 maja 2011r.-Sąd Ostateczny

Carl5Z napisał(a):
Widzę , że to forum zostało zaatakowane przez szatana.

Wnoszę o wpisanie tego do jakiejś forumowej księgi, takie teksty nie zdarzają się zbyt często.

I tak, też sądzę, że należy ten idiotyczny spamfest zamknąć jak najszybciej.
Carl ja wiary sobie mam wiele :) Może nie jestem do końca katolikiem ale jestem chrześcijaninem jedynym w swoim rodzaju :P Niby mówisz innym żeby czytali Biblie i się nawracali... A sam robisz to co złe w oczach Pana. Jeżeli Bóg mówi że nikt nie zna daty ani godziny, to tak jest. Nie ważne kto co mówi. Wielu ludzi na świecie twierdzi że jest Jezusem Chrystusem, I biedni ci który im wierzą. Niestety Carl ale ty wyglądasz tak samo jak ci ludzie. Prawda jest smutna ale może przejrzysz jeszcze na oczy.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Jak widać nikt lub większość nie chce się poważnie udzielać w tym temacie, dlatego żeby uniknąć spamu zamykam temat. Autor co chciał przekazać, przekazał.
Z racji że 21 maja będzie za 3 dni pozwalam sobie na odblokowanie tematu :) (sry Maf)
Bawcie się dobrze :D
Czekamy, czekamy. Może coś się wydarzy. Na przykład ocenzurują nam internet :shock:
No ciekawie bedzie w sobotę. Ten koniec świata czy coś tam innego to o której będzie? Cholera nie zdąże poprawić ocen i nowej deski kupić ;/
Obrazek
o 18. trzęsienie ziemi. macie prowiant? przydała by się jakaś skrzynka Amareny tak AC ?:D

koniec świata to nie sąd ostateczny:P to jest coś innego. :)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Hmm... mam nadzieje, że koniec świata wypali, na jutro nie uczyłem się do sprawdzianu, więc będzie to dla mnie jedyny ratunek. Już wkrótce będziemy wszystko wiedzieć :D
No właśnie to już jutro :D A co z Carlem ?
Poza tym po co się zaopatrywać ? jak będzie trzęsienie strasznie ogromne to będzie totalna anarchia :) Więc można będzie sobie iść do sklepu i brać co się chce :) Oczywiście jeżeli zdążymy przed innymi ^^ btw o 18 ale jakiego czasu ? :D
"Każdego" ;). Zacznie się (chyba) od Ameryki. Kurcze, trzeba się przygotować. Prowiant mam. Kto się przyłącza do mojej arki przetrwania ? :D
Obrazek
Trzeba schować się w kanałach metra, i żyć niczym S.T.A.L.K.E.Rzy :-D
Ja tam to traktuje luzem, nawet mam w lodówce szampana^^
Obrazek
Heh dość głośno się o tym zrobiło, praktycznie wszyscy w klasie dziś o tym gadali ;D Jak to w końcu będzie? Zaczyna się jutro o 18 czasu amerykańskego (przecież ameryka leży w kilku strefach ;o) i kończy 21 października?

Btw sprawdzian z geografii był dość łatwy, odwołuję koniec świata.
Cukier napisał(a):
A co z Carlem ?

Carl kazał sobie wyłączyć konto.

Jak Wy się tak przygotowujecie, to może ja też zacznę? Naładuję sobie odtwarzacz ;) Skąd wiecie, o której to będzie godzinie? I która to będzie w naszej strefie? Nie zdążę zbudować sobie bunkra...
Obrazek
To jest jakieś popierdzielone, bo w każdej strefie ma się to zdarzyć o 18, czyli dla przykładu w USA stanie się to 7 godzin wcześniej niż u nas. Ja kupuję 4-pak piwa i czekam z miłą chęcią na koniec.