21 maja 2011r.-Sąd Ostateczny

Amerykański kaznodzieja Harold Camping , studiując Pismo Święte wyczytał z niego , że tego dnia nastąpi powtórne przyjście Jezusa Chrystusa. Ale żebyście mnie i jego lepiej zrozumieli podaję Wam linki do stron:

http://www.box.net/shared/atai8qeel1

http://worldwide.familyradio.org/pl/

http://www.ebiblefellowship.com/pl/may21_pl.html

Waszą jedyną drogą do zbawienia jest Jezus Chrystus. Módlcie się do Niego prosząc o wybaczenie grzechów.
I proszę Was, nie myślcie sobie , że robię tu kawały z Biblii czy coś w tym rodzaju , ponieważ jestem Katolikiem. Chcę Was ostrzec o zbliżającym się Sądzie Ostatecznym.
Post usunięty
To, że ktoś w takie rzeczy wierzy nie oznacza, że trzeba się z tego naśmiewać i robić OT

M.
Obrazek
Nikt nie zna dnia ani godziny...to skąd wzięli ta datę? z tego co napisane w biblii ? a no widziałem przeczytałem. Wystarczy kilka bomb atomowych i sami zrobimy koniec świata... Wiele razy mówili że ma być koniec a jak widać dalej go nie widać...

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
1. Kto zna trzecią Tajemnice Fatimską ten wie ze sąd ostateczny będzie po 3 wojnie światowej. Oraz gdy Rzym będzie ruiną. I szczerze wątpię że w 2 miesiące wybuchnie 3 wojna światowa :P Jakoś się na to nie zapowiada.
2. Date i godzinę zna tylko Bóg. Ale widać że bardziej wierzysz jakiemuś amerykańcowi niż Biblii :P
3. Ogłaszając to publicznie na forum informujesz ludzi o czymś co się tak na prawdę nie wydarzy. Według Bibli taki ktoś jest nazywany fałszywym prorokiem. Wcale nie jesteś lepszy od tego całego Harold Campinga. A na fałszywych proroków czeka kara :P Poczytaj księgę Jeremiasza

15 Dlatego to mówi Pan Zastępów o prorokach:
«Oto dam im za pokarm piołun,
a za napój wodę zatrutą7.
Albowiem od proroków z Jerozolimy
rozeszła się niegodziwość po całym kraju».
16 To mówi Pan Zastępów:
«Nie słuchajcie proroków, którzy wam przepowiadają:
wprowadzają was w błąd;
zwiastują wam urojenia swego serca,
nie zaś to, co pochodzi z ust Pańskich.

.
4. A co do innych, strzeżcie się wszystkich fałszywych dat końca świata. Wiem że w nie nie wierzycie dlatego się nie boicie. Ale za to inni wierzą w te głupoty i nie wiadomo co im strzeli do łba.

Dlatego przestrzegam was żebyście 12.12.2012 oraz 21.12.2012 zachowali szczególną ostrożność. Nie dla tego ze wierze w te brednie ale inni ludzie owszem. Dlatego będą skakać z dachów albo krzywdzić innych...
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Będą jaja, zobaczycie, banda pojebów będzie świrować i chodzić po domach... Jak się kaczor rozpierdolił pod Smoleńskiem to też chcieli mi do domu wejść i nawrócić mnie popaprańcy jedni. Może przynajmniej rynek na tym skorzysta i ceny trochę spadną :)) Przynajmniej na to liczę :mrgreen:
Obrazek
Ej no tak to się nie robi. Ja w tym roku zamierzam prawo jazdy zdać do k. nędzy :-D
Ja 20 maja kończe 19 lat więc jeszcze zdążę sie dobrze zabawiać :-P hahaha
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
FAKE

Mój jogurcik ( Bakuś oczywiście :D) ma termin ważności 28 maja 2011 roku, więc fake.
Obrazek
Hej . Nie róbcie sobie z tego żartów. Rozumiem , że nie wierzycie w to , ale nie musicie się już z tego nabijać.
Hmm.... Ja to tam myślę, że to jakaś podpucha jest... Tak jak już napisał robertRobin, że "nie znamy dnia ani godziny", więc koniec świata równie dobrze może być jutro lub pojutrze. Tak więc z mojej strony to nie wierzę żeby koniec świata był właśnie 21 maja...
Obrazek They never fight alone...
Zresztą - gdyby ludzie wiedzieli, kiedy będzie "pa pa bum" to by się powybijali i nie byłoby komu organizować tego spektakularnego wydarzenia.

Ja też w to nie wierzę, gdyż:
robertRobin88 napisał(a):
Nikt nie zna dnia ani godziny...
Oj , chyba nie przeczytaliście materiałów , które Wam dałem. Ludzie zbawieni , którzy uniosą się do nieba to nie tylko żywi , ale też martwi. Ich ciała zostaną odnowione i nic ich już nie zniszczy. Podobnie będzie z niezbawionymi, tyle , że oni nie pójdą do życia wiecznego , ale spłoną jak i cały wszechświat w ogniu. A samobójstwo jest grzechem ciężkim więc nikt chyba by się nie zabijał .
TY [kochany] hipokryto, uważasz się za takiego wierzącego katolika, a posta Cukra nie przeczytałeś... Będę miał z Ciebie taką beke 22 maja, jakiej ten świat jeszcze nie widział. Nawet jeśli Bóg istnieje sam osobiście nie wierzę w żadną religię to raczej jakiś kaznodzieja Harold Camping from USA by nie odczytał "tajnych" planów Boga wobec ludzkości. Po pierwsze tak jak Cukier napisał, że nikt nie zna dnia ani godziny i raczej nikt nie pozna bo by to było za łatwe. Po drugie prędzej uwierzę w to, że we wtorek trafię 6 w totka, niż w koniec świata wynikający z niewyjaśnionych zjawisk...

[Niestety ale to już zabrzmiało zbyt poważnie żeby nie zareagować. Warn +1 - Cux]
Obrazek
Proszę , bez kłótni. Tak , jest napisaneNie znacie dnia , ani godziny , ale w czasach kiedy jesteśmy już bardzo blisko Sądu Ostatecznego , Bóg przekazał nam o tym informację , choć była ona zawarta w Biblii od jej napisania. Niestety nie będziesz miał beki ze mnie 22 maja bo Sąd ów wydarzy się dzień wcześniej i jestem tego pewien na 100% . Jednakże życzę Ci tej 6 w totka , a nawet dwóch.
RG13.. to, że nie wierzysz w żadną religię (jak to powiedziałeś) to nie znaczy że musisz śmiać się z innych osób.

Więc proszę, zamilcz w tym temacie ;-)