21 maja 2011r.-Sąd Ostateczny

Nie no, już bez przesady, no jak nie 28 maja , to może i jeszcze 1 czerwca, a jak nie 1 czerwca to 10 czerwca będzie ten koniec świata. Temu kolesiowi po prostu brakuje piątej klepki że takie głupoty wypisuję, no, czy tam mówi ;-)
Obrazek They never fight alone...
Co do kalendarza majów, to przecież ma się po nim zacząć kalendarz czerwców.

Obrazek

Z tych wszystkich końców świata o jakich czytałem jedyny, w który jestem w stanie uwierzyć to uderzenie bodajże w 2036 asteroidy w ziemię =.
Tak samo jak Mordor prędzej uwierzę, w koniec świata spowodowany tym, że jakaś asteroida uderzy w ziemię i wszystko zniszczy, niż w to, że jakiś dziad z Ameryki przeczytał w Biblii, że 21 będzie koniec
świata xd
Obrazek
już 17 jeje :D jeszcze godzina :)
btw
Jak Wy się tak przygotowujecie, to może ja też zacznę? Naładuję sobie odtwarzacz ;)

Kasiu jak zaczną nadupczać bomby atomowe to cała elektronika padnie :) więc nie masz co liczyć na odtwarzacz :D
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
A chciałam też aparat zostawić i sweet focie porobić... :<

Na dzisiaj chyba nie ma się co szykować, bo ponoć przełożono koniec świata na 28.05, prawda?

Tak. Sam Harold Camping zadeklarował, że jeśli nie 21 maja - to już na pewno 28 maja. Według kalendarza Azteków 24 grudnia 2011 roku nastąpi kres epoki Nahui Olin (Słońce Trzęsień Ziemi), życie na Ziemi zostanie zniszczone, by się odrodzić. Zgodnie z kalendarzem Majów koniec świata nastąpi 24 grudnia 2012 roku.

Pogubić się można... Najgłośniej było o 20 grudnia 2012. Jak Polska wygra Euro 2012, a pociągi PKP będą punktualne, to wtedy będzie koniec świata.
//Edit: Już nie mam 444 postów, końca nie będzie ;)
Obrazek
Harold stwierdził, że jeśli nie będzie końca świata dziś to będzie 28 maja ;] Więc można powiedzieć, że został przełożony ;D
Ehhh...miałem nadzieję, że ten koniec będzie dzisiaj o 18:00, a tak, to musiałem samochód umyć... Co za niefart ;-)
Gentelman, cóż - minęła godzina 6.00 i nic, minęła godzina 12 - i nic, minęła godzina 18 - znowu nic. Wobec tego jestem bardzo zażenowany zaistniałą sytuacją. Niech Bóg zlituje się nad Carlem - myślę, że teraz siedzi w domu i modli się do godziny 24.00 o koniec świata.

Jeszcze jedno. Do kogo z Was napisał na GG? Bo wczoraj napisał na mój numer GG wiadomość o treści następującej:

,,Koniec świata nadejdzie jutro, Carl"

Pozdrawiam

Don Salieri
teraz mówili że w Ameryce o 18 ma być czyli u nas o północy. Wiec spokojnie. jest czas zagrać jeszcze w mafie :P

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
No dobra, gdzie jest ten koniec świata o którym mówił ten Amerykaniec? Carl także strasznie jarał się tym wydarzeniem :-) . W sumie jeszcze jest 21 maj, więc do 24 jest jeszcze troszkę czasu, więc zobaczymy jeszcze jak to będzie ;-)
Obrazek They never fight alone...
A ja jestem u znajomych, pijemy sobie i mam ten Koniec Świata głęboko w odbycie. Szkoda, że Carl usunął konto, lepiej by wyglądało obśmiewanie go. Pewnie walił by jakieś betony na swoją obronę ;P. Bądź co bądź, żeby tylko się nie zabił gdy dowie się że Harold się mylił i koniec świata nie nastąpił :mrgreen:
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Nie wiem jak wy ale ja nadal żyje :) Trochę mam za dużo cukru we krwi ale ogólnie wszystko jest ok ;)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Dawac mi tu konec swiata!! dzis byl przeza**bisty dzien, zadnych katastrof i takich tam. 28 dni nysy wiec znowu nie bedzid. Carl - chyba juz oficjalnie move cie wysmiac :)
żyjemy wiec no temat myślę można zamknąć sądu nie było. :)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I