Wymagania sprzętowe Mafii 2

Mi tam Gta śmiga na maksymalnych ustawieniach w 1680x1050, sam się zdziwiłem, bo poprzednio jak grałem chodziła dużo gorzej, ale teraz kartę podkręciłem pomieszałem w grze i śmiga. e8400, 8800gts
Wybacz że to piszę, ale chyba muszę. TO NIE JEST TEMAT DO CHWALENIA SIĘ SWOIM KOMPEM! Chcesz się pochwalić, to nie tutaj. Nie zaimponujesz nikomu. Sorry, że tak ostro, ale nie cierpie szpanerów
Obrazek
Masz chyba jakieś problemy ze sobą, po pierwsze nie chwalę się bo i nie ma czym nie uważam, swojego sprzętu za jakiś dobry, dzisiaj to już jest standardowy sprzęt i zdziwiłem się, że Gta tak dobrze mi chodzi, to wszystko nie miałem zamiaru imponować komuś.
Temat nazywa się "Wymagania sprzętowe Mafii 2", a nie "Jak chodzi gta4 na moim kompie".
111111 napisał(a):
Mi tam Gta śmiga na maksymalnych ustawieniach w 1680x1050, sam się zdziwiłem, bo poprzednio jak grałem chodziła dużo gorzej, ale teraz kartę podkręciłem pomieszałem w grze i śmiga. e8400, 8800gts

Może nie miałeś takich zamiarów, ale to zdanie brzmi jak zdanie szpanera. Postaw się na miejscu kogoś innego i przeczytaj
Obrazek
Zakończcie już dyskusję, bo to bez sensu się kłócić.

Moim zdaniem wymagania nie mogą być małe - widzieliście grafikę w trailerach? Na pewno wymagany będzie PC o troszkę wyższych specjalnościach, niż panuję norma. Zresztą teraz trudno jest wyznaczyć jakąkolwiek normę. Ja, kupując GeForce 7600 w 2007 roku myślałem, że ta karta starczy mi na wiele nowych gier.

Proszę wybaczyć samozaprzeczenie w sprawie szpanowania, ale chciałem tylko nawiązać do wątku - zresztą co to za szpan takim szajsem.

Karta ledwo starczyła na Gothic 3, na nowsze gry już nie. Nie każdego stać na komp, który posiada tą 'normę'. Dlatego ja jestem graczem konsoli Xbox 360 i nie muszę się martwić o wymagania do każdej gry. Choć nie każda gra pasuje pod pad, lecz jeśli Mafia 2 będzie tak mile umieszczona na konsoli, jak GTA 4 (w które bardzo dobrze mi się gra na konsoli) to będzie po prostu... git ;-)
lol
WITAM MAM TAKIE PYTANIE O GTA 4 bo nie wiem czy mi pójdzie ??
MAM TAKI SPRZĘT:

INTEL DUAL CORE E5200 2,5GHZ x2
RAM:4GB
KARTA PAMIĘCI: GEFORCE 9600GT 512MB DDR-2 ALBO 1GB DDR2 nie jestem pewien ???

CZEKAM NA ODPOWIEDZ
Z pewnością Ci nie pójdzie. Musisz kupić co najmniej intel core i7, 16 gb ramu i jeszcze 2 geforce 9800gt. Wtedy może na minimalnych odpali, ale nie jestem pewien
Obrazek
SawBBaMJPOLISHTEAM1 napisał(a):
WITAM MAM TAKIE PYTANIE O GTA 4 bo nie wiem czy mi pójdzie ??

1. Czy to jest temat o wymaganiach GTA IV?
2. Nie łaska spojrzeć w wymagania?
bananmaciek a jesteś pojebany czy coo ?? hahahahahahaha Mój kumpel ma Intel Pentium 4 3.00ghz 2gb ram i karte 512mb i mu lekko smiga na minimalnych hahahahah

// Ostrzeżenie +1 - M.
Proszę was, chłopak złamał regulamin, dostał ostrzeżenie i koniec. Nie dajmy się prowokować.

Koniec OT.
Zapewne mafia 2 będzie wymagała systemu operacyjnego Windows Vista lub Windows 7. Wymagania będą zapewne większe od GTA 4. Ale technika przecież idzie do przodu.
Z tego co słysząłem ma działać pównież pod XP :-)
Blitzkrieg1410 napisał(a):

Direct X 9, czy tam 10. W każdym razie jak mi nie pójdzie, to odrazu inwestuje w nowy sprzęt :-P
muore il bandito, la mafia vive
Mnich napisał(a):
Blitzkrieg1410 napisał(a):

Direct X 9, czy tam 10. W każdym razie jak mi nie pójdzie, to odrazu inwestuje w nowy sprzęt :-P

Nie będziesz musiał kupować chociaż R 58xx, bo gra nie potrzebuje obsługi DX 11 :P
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
barth89 napisał(a):
Nie będziesz musiał kupować chociaż R 58xx, bo gra nie potrzebuje obsługi DX 11 :P

Do mnie właśnie we wtorek ma przyjść HD 5870 :-) zobaczymy jak ten kawał krzemu będzie się sprawował ;-)

Najgorsze jest to, że Mafia II będzie napędzana silnikiem, który jeszcze nie był używany w innych grach. Jakby to był taki Unreal Engine 3 to sprawa byłaby mniej więcej jasna, a tak....