Ta gra wyszła dwa lata temu. Mafia 2 wyjdzie trzy lata później. Pomyśl jaki to okres w świecie technologii.
Teoretycznie rzecz biorąc to Mafia II wyjdzie ponad rok po GTA IV na PC... Więc teoretycznie dobrze by było, gdyby miała takie same wymagania jak GTA IV ;) Teoretycznie :P
No nie wiem z tym GTA. W przypadku tej gry spełnianie wymagań nie zawsze kończyło się w 100% płynną grą. Ale jak tak patrze to Mafia powinna mi działać bez większych problemów na średnie/wysokie zależy jaka będzie optymalizacja.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film] "Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół] "W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Heh, ludzie tu wchodzą po zapytaniu w Google "mafia 2 wymagania" i myślą, że my tu jesteśmy jasnowidzami i wiemy jakie będą wymagania
Haha Trzeba zmienić nazwę tego tematu, albo zostawić tak jak jest bo to bdb reklama
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film] "Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół] "W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Jak myślicie, w jakim stopniu ta ponoć "bardzo dobra optymalizacja" ma być dobra? ;> Mam nadzieję, że nie będzie takiego pogromu jak z GTA IV, że 2-rdzeniowy procesor to za mało :P Ale 2k Czech chyba widzieli co ludzie myślą nt GTA-owej optymalizacji i nie popełnią takiego błędu :)