Wymagania sprzętowe Mafii 2

1. Niektóre misje nie dadzą się nigdy przejść potrzebny patch (który czasami nic nie daję)
2. Niekończące się cienie (czyli tak jakby cały czas jesteś w cieniu)
3. Dziwne podskakiwanie samochodów (odkryłem go grając ostatni raz w GTA IV)
4. Znikający cień niko kiedy jedzie na motorze
5. Telefon bez menu

I sory za to że nie na temat, ale jak kolega tak ładnie poprosił to podałem mu to 5 bugów

Te bugi co wymieniłeś to wina twojej karty graficznej która nie doczytywała tekstur... A jeśli chodzi o 3 punkt to easter egg :-P Wymieniaj dalej... Bo jak na razie się nie popisałeś mówiąc ze w IV jest mnóstwo bugów.

Sry za offtop ale nie mogłem sie powstrzymać ;D

PS. Mój post został usunięty czy tylko mi się zdaje...
Obrazek
Dobra dajcie spokój z bugami bo to jest forum o MAFII 2, a nie o GTA IV
Moje maksimum - aby Mafia 2 chodziła tak jak GTA IV :P Wtedy będzie ok, bo będzie wiadomo, że jakoś pociągnie. A im lepiej tym... - lepiej? :P
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Styknie mi :
GeForce 8500 GT,
AMD Athlon dual 4.2
2 GB ram.
??
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Nie.Zakładając,że 2 będzie miała wymagania zbliżone do aktualnych gier,wątpie w to żeby ci poszło,ale nigdy nie wiadomo.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
Najlepsze jest to że GTA IV to mi na full wymaganiach leciało i to cisło;p
Wiadomo że jak sie
konkretnie po mieście to się tekstury wgrywały ;p
Cóż trza inwestować w ramy i w grafike ;p
Czy ja wiem czy te wymagania będą wygórowane ? czuje ze będzie to cos koło :
Minimalne
GeForce Gt8600
Ram 1,5 gb dla windows xp 2 gb dla windows Wista
Procesor 4.0GHz - Intel Pentium 4 . AMD 64 4200+
Wolne miejsce na dysku - 16 gb
ja na swoim sprzęcie nieczuje obaw przed tym ze gra może mi niechodzić

Procesor Core2Duo 2.0 Ghz
Ram- 4Gb
Karta Graficzna Gainward Gtx 260
MAFIA II ;***
Gigabite GA-P35-DS3L.Kingmax DDR2 4gb Pc800,Core2Duo 4400 2,0Ghz,Zalman CNPS10X Flex+ Revoltec 2x120mm,GeForce Gtx260 GainwardModecom 620W Carbon
Dominik -> ten GF jest lepszy od 4850? ;>
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Mam małe pytanie dotyczące wymagań, o to mój sprzęt :

Amd Athlon 64 x2 5050e
GeForce 8400GS (256 mb)
2 gb RAM

Z nowszych gier na moim kompie bez trudu śmiga Call of Duty: Modern Warfare 2 :mrgreen:

Więc moje pytanie brzmi : Czy gierka mi pójdzie ? :lol:
Nie znamy jeszcze wymagać, ale mogę sądzić, że pójść pójdzie, ale na pewno nie na pełnych detalach ;-)
Ramsey napisał(a):
Z nowszych gier na moim kompie bez trudu śmiga Call of Duty: Modern Warfare 2 :mrgreen:

Więc moje pytanie brzmi : Czy gierka mi pójdzie ? :lol:

Seria COD została zrobiona na przestarzałym silniku Queake 3 - fakt faktem, że mocno usprawnionym, ale jednak. W związku z tym MW2 chodzi spokojnie na większości komputerów. Także ja bym się tą gierką nie sugerował, ale tak jak mówi Grisha pójść pójdzie ;-)

A nie Kevin...? ;-)

Oooo sry :-) zwracam honor...oczywiście Kevin ;-)
Ja myślę, że najlepiej w tym wypadku sugerować się GTA IV. Jak Ci chodzi płynnie to i Mafia 2 powinna, jak Ci nie działa to możliwe, że i Mafia 2 nie zadziała.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Paziu napisał(a):
Ja myślę, że najlepiej w tym wypadku sugerować się GTA IV. Jak Ci chodzi płynnie to i Mafia 2 powinna, jak Ci nie działa to możliwe, że i Mafia 2 nie zadziała.

Weźmy pod uwagę jeszcze to, że GTA IV na blaszaku jest okropnie zoptymalizowana. Zakładając, ze Panowie z 2K Czech mają teraz ogrom czasu na doszlifowanie tego i owego, to sytuacja powinna wyglądać lepiej niż w przypadku GTA IV.

Myślę, że posiadanie takich podzespołów do komfortowego grania w Mafię 2, to norma:
GF 9600
2 GB Ramu
proc 2,5 ghz

Zobaczymy jak, to będzie w rzeczywistości.
Obrazek
W grze myślę będą tekstury o wiele lepszej jakości niż te w Mafii I, więc przydałaby się większa pamięć karty graficznej - myślę, że 512 MB starczy.
Cytuje Wojtasa
Przestarzałym silniku Quake 3.
Owszem jest przestarzały ale pragnę nadmienić że tak się brzydko wyrażę j***e bardziej z procesora i ramów niż nie które nowości teraz :)
PS :
Gdzieś mi brat pokazywał artykuł że najnowsze procesory i ich zużycia testują właśnie na Quake 3 :)