W co teraz grasz?

Obecnie przechodze Mafię II, zbieram bonusy w postaci kamer filmowych w Driver San Francisco, lansuje się również w Driverze Deloreanem i Challengerem Tanner 8-) a. Niedawno kupiłem Dirt 3 i teraz gram w niego również, kurde Dirt 3 jest zaje**** dzięki Gymkhamie :-D . To tyle ode mnie.

XtravaganZa: Driver się bardzo zmienił, Jericho się nawet postarzał, ma brode i jest pomarszczony. Jest nawet troche zabawna dzięki tym chinczykom którzy zarabiają w wyścigach na studia. Chyba to byli Jun i Aymu.
Obrazek
Ja właśnie zakupiłem za 60 zeta, więc całkiem tanio fife 12, czekam aż ściągnie mi się z Origin i coś czuję, że dzisiejszą noc spędzę przed kompem :-D
Obrazek
Aktualnie Minecraft, Tropico 3 i BF3
Obrazek
Aktualnie gram w Medal of Honor i dziś skusiłem się na zakup Mafii 2 w wersji na PS3. :-D Czas sobie przypomnieć historię Vita. ;-)
Jak gram w Mafie 2 :-P
Ja ostatnio zacząłem grać w Mafie 2 i Worms Totalna Rozwałka
"Gniew jest krótkim szaleństwem"-Horacy ;-)
Dorwałem klucz do bety SWTOR, więc czekam grając w Minecrafta z kolegą i w BF3 z ekipą
Obrazek
Także wysępiłem klucz do bety SWTOR :-D a narazie kopię sobie piłeczkę w Fife 12 :-P
btw zapraszam do klubu Empire United ;-)
Obrazek
To już ściągaj, klient jest dostępny ;-) 27GB to dużo. Ja już pobrałem 1 plik i trochę 2
Obrazek
Teraz namiętnie tłukę w Tropico 4. Wcielasz się w dyktatora i zarządzasz wyspą (America Latina). Budujesz budynki, wyznaczasz tereny pod uprawę tytoniu, ananasów i kukurydzy, inwigilujesz ludzi i robisz układy ze świńskimi kapitalistami z USA bądź z pobratymcami z miłosiernego ZSRR. Cudna gra :D
Obrazek
oo serdecznie polecam tropico 4 xD fajna strategio-ekonomia. No a ja pocinam w L.A. Noire i czasem w Euro Truck Simulator, fajna gra osadzona w konwencji Hart Trucka, ale w naszych Europejskich realiach.
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Popylam w Ojca Chrzestnego 2 i Batman Arkham City :-)
Obrazek
- L.A. Noire
- Mafia: The City of Lost Heaven
- Mafia 2
Ja gram w Assassin's Creed 2 a jak go skończe to będę grał w Brotherhood :)
Obrazek
A ja dziś wróciłem do Gran Turismo. Jak ktoś chce popykać przez neta niech się odezwie xDD
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.