W co teraz grasz?

Pykam od 6 lat w tibie ;p WIELE sie nie zmienia . Od czasu do czasu cos ciekawszego czyt Mafia 1 teraz dopadne 2
Sacred 2, Mafia 2, Wiedźmin.
Live or die - make your choice...
A ja właśnie skończyłem Jade Empire. Gra jest miodna, i czego jak czego, ale umiejętności robienia dobrych gier Bioware odmówić nie można. Świetny orientalny klimat starożytnych Chin, sztuki walki, a do tego gra jest dość długa (na najwyższym poziomie ukończyłem w 25 h). Polecam, polecam, polecam.

No a do tego Deus Ex. Gra jest genialna. GENIALNA. Coraz częściej dochodzę do wniosku, że cRPGi wydane przed ~2003 rokiem, są lepsze od tych nowych. Bloodlines, Deus Ex, Arcanum, Baldur's Gate... I mimo, że Deus to nie typowy cerpeg (FPS z wieloma elementami erpega) to jest to gra świetna. Nieliniowa rozgrywka zwieńczona trzema różnymi zakończeniami, do tego bardzo urzekająca historia no i ogólnie jest git. Polecam jeszcze raz.
Ja teraz gram w Mafie 2 a od jutra to pewnie DLC Jimmy's Vendetta :-P
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Teraz pykam w:

-Assassin`s Creed
-Mafia 2, naprawiłem ją :-D
-Sid Meier`s Pirates!
-Medal of Honor: Airborne MP
-Battlefront 2 MP
Obrazek
Obecnie gram w
- Mafia II
- Far Cry (multi)
- stara poczciwa FIFA 08
- NFS U2
Dragon Age Origins Przebudzenie
Red Dead Redemption
jutro mam zamiar kupic sacred 2
Od prawie roku gram w CoD6 (wiem co niektórzy o nim sądzą, jednak wcześniej grałem tylko pół roku w 4 i może dlatego 6 mi się podoba) z mniejszymi lub większymi przerwami. Ostatnio też często gram w mafię 2 i to tyle na kompie. Miałem też zamiar zagrać w Batman Arkham Asylum. Słyszałem że to bardzo dobra gra, ale perspektywa rozgrywania całej gry w jednym budynku trochę mnie martwi. Miałem nadzieję na coś w stylu Assassina (chodzi mi tutaj o bieganie po mieście, skakanie po budynkach). Skończyło się jednak na odinstalowaniu. Może kiedy indziej się za to zabiorę. Na razie czekam z niecierpliwością na ASC Brotherhood.

Edit: ostatnio zacząłem grać w Call of Juarez Więzy Krwi. Denerwuje mnie kilka brakujących szczegółów , pewnie z przyzwyczajenia z cod brakuje mi w tej grze możliwości odrzucania dynamitu i używania noża w walce wręcz. Jednak gra jest bardzo dobra, jeśli ktoś jest nią zainteresowany to polecam ;-) .
Ja gram obecnie w:
- Mafię
- Mafię II
- czasami też w Worms 4 Mayhem
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
A ja aż się muszę pochwalić z dzisiejszej wizyty w Empiku...

A ja gram sobie w F1 2010 i w FIFE11 na PS3 wszystko niestety...
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
@Up: Dzisiaj też zaczynam przygodę z F1, widziałem u kolegi i wygląda bardzo fajnie. Przydałaby mi się jeszcze kierownica i by było miodzio.
A ja pykam w:

- Assassin Creed II
- FIFA 11
- F1 2010
Obrazek
moja lista gier w które gram:
-Mafia I , II(czasem w II bo mi nie przypadła do gustu)
-MOH Airborne
-MOH PA
-MOH AA (stara ale też dobra)
-call of duty I - z dodatkiem United Offensive
-Call of duty II. (multiplayer)
-Battlefield 1942
-Brothers in Arms- Earned in Blood
-Hidden & Dangerous 2- Druzyna szabla.

Czyli ogólnie uwielbiam FPS w klimatach drugowojennych .

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Ostatnio gram w:

-Conflict Desert Storm (stare ale jare, klimatem lepszym niż te Modern Łerfery)
-ArmA 2
-Mafia 2 (czasem bo czasem, no ale gram :-P )
-Hidden & Dangerous 2 Drużyna Szabla (głównie multi)
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ja gram w Mafię, oraz bawię się też emulatorem psx a na nim Abee Odysse, Tekken 3, Syphon Filter i wiele wiele innych klasyków na szaraka :)
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †